Извънземните са предупредили Мариана Везнева за критична опасност! Адът се разгръща пред очите ни!

Мариана Везнева казва, че извънземните са ни предупредили за природните бедствия, които от няколко години не спират да се случват. „Господ ни наказва! И това отдавна съм го споделила – извънземните ни предупредиха с житните кръгове за потопите, пожарите, нещастията, които чакат планетата. Ето, те вече се случват. Няма ден, в който да няма земетресение, или някакво природно бедствие.

Започна се!“, споделя Везнева пред „България днес“.

От години тя разчита тайнствените пиктограми – житни кръгове, получени по голяма част от земната повърхност.

Още през 2004-та година Везнева издава своята книга „Посланията на житните кръгове“. Чрез нея тя съобщава, че това всъщност е космически език. Везнева анализира всички загадъчни фигури, появили се в Англия от 1985-та до 2002-ра година. Всяка година между май и септември се появяват нови фигури в житните поля на Англия. Писателката е разтълкувала вече близо 300 фигури.

Мариана разкрива, че пиктограмите изобразяват числата от 1 до 10 и 7-те енергийни чакри. Някой от фигурите са предупреждение към човечеството, че го очакват  бедствия, промени в климата и войни.

Везнева твърди, че след като е написала книгата си, е осъществила телепатична връзка с извънземните, които ни изпращат пиктограмите. „Те поискаха от мен да бъда техен представител на Земята и да кажа всичко, на което държат“, споделя Мариана. „Ние търсим връзка с вас, бъди наш посланик“, заръчал космическият разум.

Везнева започнала да задава въпроси на извънземните, а те й отговаряли чрез пиктограмите, които ставали все по-трудни за тълкуване.

Извънземните ни предупреждавали за три неща. Първо, че на Земята идва война за вода и храна вследствие на глобалното затопляне. Второ, че предстои удар от космическо тяло. Трето, че на Земята ще се родят хора с отворено трето око, които ще изградят нова раса.

Извънземните настоявали още, хората да се заселят в планините и да намалят раждаемостта, защото Земята не била пригодена да изхранва толкова милиарди души население.