Кажи ми какво обича да готви любимия ти мъж, за да си наясно дали е сериозен или лентяй!

Според това как се изявява един мъж в кухнята може да се разбере много за неговия характер. Основните черти на характера му се проявява в начина му на готвене.

Майсторът на скарата

Мъжът, който предпочита да готви само около скарата, като може да приготви най-вкусните маринати и сосове, е силен и уверен човек. Характерното за този тип готвачи е, че са много надеждни и винаги може да им се обадите, когато имате нужда от помощ.

Те ще направят всичко по силите си, за да решат проблемите ви.

Експериментаторът

Характерното за кухнята на този тип мъже е, че тя е пълна с различни екзотични подправки, които обича да прибавя към ястията си, за да им придаде по-различен вкус.

Тези мъже са големи ентусиасти, много любознателни и винаги биха опитали нещо ново. Те обичат да им правят комплименти и да ласкаят труда им.

Фенът на микровълновата фурна

В хладилника на този тип мъже ще намерите само замразени и полуготови продукти, затова те не могат да бъдат наречени готвачи.

Феновете на микровълновата фурна са с ведър характер и обичат да се забавляват във весели компании.

Готвещият по свой собствен начин

Мъжете, които не признават рецептите и обичат да приготвят едно ястие по свои начин, обикновено не обичат да им дават съвети и да им се месят в личните дела

Вегетарианецът

Мъжете, които не консумират месо, обикновено са насочени към духовната страна на живота. Те са много чаровни, но и много капризни, що се отнася до предпочитанията им в кухнята.

Истинският домакин

Мъжете, които приготвят обилни угощения, когато ви поканят на вечеря, са грижовни и отдадени на половинката си.

Те са последователни традиционалисти затова в кухнята им е възможно да намерите цял списък от бабини рецепти.

Майсторът на поръчките

Ако видите в дома на един мъж множество листовки с места, които правят доставки по домовете на храна, означава, че той не може да си приготви нищо сам, заради което си го поръчва.

Обикновено тези мъже са мързеливци и любимото им занимание е да гледат телевизия у дома.

Коментари