Направете тези три неща и противоположният пол ще полудее по вас

Искаш ли да пазиш очите на твоя човек само и единствено върху себе си? Би искал половинката ти да е абсолютно пристрастена към теб?

Както всички знаем в любовта и на война всичко е разрешено. И жените, и мъжете имат своите тайни трикчета за съблазняване. Добрата новина е, че те нямат нищо общо с външния вид, а по-скоро с отношението.

Е, сега ние от jenata.

blitz.bg ще ти разкрием три прости, но безумно ефективни метода, благодарение на които всеки представител на противоположния пол ще полудее по теб.

Ето ги и тях:

1. Бъдете загадъчни
Най-честата грешка, която допускаме в началото на връзката ни е да си „изпеем всичко”. Да разкажем на човека, с когото се срещаме отскоро, и най-малкия детайл за себе си! Ако го правите – спрете. Ако споделяте всичко за себе си как ще накарате обектът на желанията ви да ви потърси от ново? Няма смисъл – той вече знае всичко за вас. Затова цаката тук е да бъдете загадъчни. Не споделяйте всичко ей така, накарайте го да мисли за вас, да ви задава въпроси, да ви търси и да иска да знаем на час по лъжичка за вас самите. Също така имайте предвид, че това не е само за разговорите очи в очи – важи и за текстови съобщения, телефонни обаждания, онлайн съобщения и друга онлайн комуникация.

2. Бъдете положителни
Усмивката е заразна. Факт! За да накарате някого да е луд по вас и да търси компанията ви, то просто бъдете усмихнати, лъчезарни и оптимистично настроени към света. Факт е също така, че всеки човек изпитва силно привличане към представител на противоположния пол, който се усмихва и изглежда щастлив. Ако от вас струи положителна енергия, то „опонентът” няма да има никакъв шанс и постоянно ще търси добрата ви компания.

3. Бъдете трудно достъпни
Тук не говорим да въртите долни номерца или да не отговаряте на обажданията и/или съобщенията на избрания от вас човек. Става дума за това да не се хвърляте директно в обятия на даден човек или още по-зле – да го молите да бъде с вас. Вие сте стойностен човек и противоположния пол трябва да се „бори” за вас, вниманието и любовта ви (или поне малко). В никакъв случай не пренебрегвайте себе си, приятелите ви, роднините ви или плановете ви, само защото човекът, с който искате да бъдете, случайно се е освободил и иска да се видите. Не, покажете, че и вие имате собствен живот и не винаги сте на „повикване”. В крайна сметка, ако истински ви иска ще се бори за вас, а когато ви получи наградата ще е още по-голяма. / jenata.blitz.bg