Тя живееше с 40 евро седмично и ядеше само ориз, а днес е милионерка (Снимки)

Руската манекенка Ирина Шейк на 32 години може свободно да каже, че е изпълнила мечтите си. От момиче от село, което се е занимавало със земеделие в Русия, тя става супермодел, има милиони долари в банковата си сметка, съблазни един от най-желаните ергени в Холивуд и стана майка. Пътят към това постижение обаче е бил трънлив …
Ирина разказва, че в началото не предполагала, че някога ще бъде звезда. Тя живеела с 40 евро седмично и яла само ориз, защото нямала пари за нищо друго.

 

„Нямах представа как изглежда манекенството.

Просто си помислих, че може би ще снимам някой каталог и поне малко ще помогна на семейството си. Изобщо не говорех английски. Живях в малък апартамент в Париж, който споделях с други манекенки. Имахме по 40 евро на седмица за преживяване. И оризът си споделяхме, защото нямахме много пари. В понеделник сутрин, с метро, ходихме в агенцията с едно евро в джоба, за да получим бюджета за другата седмица „, казва рускинята.

Ирина сега е далеч от историята на своя произход и живее в изобилие от лукс. Нейното богатство се оценява на 4 милиона долара и е омъжена за актьора Брадли Купър , с когото имат дъщеря.