Хороскоп на кармата. Какви сте били в миналия си живот според зодията

В астрологията има една интересна теория за зависимостта карма – зодия . Смята се, че да се родиш на определена дата и час, съответно и под определен зодиакален знак, не е случайно! А е част от твоята земна мисия. Нещо е липсвало в миналите ти животи и вселенският баланс изисква да си го получиш сега.

Тази теория също така обяснява защо понякога проявяваме черти или извършваме действия, нетипични за характера ни! Защото същите тези „нетипични“ действия и черти са си били неизменна част от нас в миналите ни животи.

Овен  – щом сте се родили под този зодиакален знак, значи в миналия си живот сте били невзрачни и нерешителни. Предпочитали сте да се сливате с тълпата, вместо да застанете твърдо зад собствените си позиции. И сега е време да се научите да бъдете себе си. Да бъдете смели, да не отстъпвате от своите принципи.

Телец  – щом сте представител на тази зодия, значи твърде дълго сте били бедни в миналите си животи. Дава ви се шанс да се научите да печелите, да се радвате на скъпи придобивки и глезотийки. Много пъти ще ви се иска да сцепите стотинката на две или да спестите. Не го правете! Всеки Телец е орисан да живее охолно, само и единствено, ако не е скъперник.

Близнаци  – под тази зодия се раждат хора, които в миналите си животи са отделяли цялото си време върху науката, някаква кауза или в това да служат на някого. Вглъбени в своите задължения, те не са могли да се радват истински на живота. Затова сега имат шанс да опознаят цялата му красота. Да се радват на облака, на порива на вятъра, на красив стих. Да плачат на тъжна песен, да усетят силата на дребните неща.

Рак  – сега посветени на семейството си, в миналите си животи Раците са били търговци, отдаващи времето си изцяло на своя бизнес. Обикаляли са света, видели са хиляди места, опознали са много хора и култури. И сега е моментът да си седнат на дупетата и да оценят комфорта и удовлетворението от спокойния семеен живот. И да прекарват времето с близките си.

Лъв  – те често са обвинявани в егоцентризъм и дори нарцисизъм. Оказва се, че имат пълното право да са такива! Защото в предишните си животи тези души са били изключително отдадени на хората. Помагали са безрезервно, пренебрегвали са своите нужди, в името на чуждото щастие. И е настъпило времето, в което трябва да се посветят малко на себе си и своето его.

Дева  – родените под този зодиакален знак са били отшелници, свещеници, монаси. Хора, посветили съществуването си на духовното търсене и израстване. И вселенският баланс им налага да усетят малко и от светската суета, от атмосферата на финансовите и търговски деяния, от любовта и омразата на хората. От политиката, управлението, модата, киното, изобщо всички, типично за съвременния свят.

Везни  – завидна дипломация, маниери, невероятен чар и комуникативност. Тези отличителни черти на Везните не са им били винаги присъщи, обаче. В предишните си животи те са били груби, дори жестоки, алчни, злоупотребяващи с доверието на другите. Интересували са се само и единствено от собствените си облаги, затова сега е времето да изкоренят ужасните навици и да станат пример за хуманност, чест и справедливост.

Скорпион  – мистерията, потайността и затворения характер на представителите на тази зодия не са случайни. А са един вид кармичен балансьор, защото в миналите си животи Скорпионите са били бъбриви, лековерни, дори повърхностни, но най-вече – не са имали способността да пазят истински важните тайни. Освен това с тях много често са злоупотребявали и сега колелото се завърта!

Стрелец  – при тази зодия нещата са малко по-специални. Стрелците в миналите си животи са преследвали само и единствено удоволствието. Черта, която е силно изразена и в сегашния им живот. Но заедно с нея се появява и една дълбока духовност. И тук е разковничето – кармата на Стрелеца е да намери баланса между двете! Да бъде чист като дете, но и с мъдра душа.

Козирог  – борбени, уверени и успешни кариеристи, Козирозите са надарени с тези черти, за да компенсират пълната им отдаденост към семейството и домакинството в миналите животи. Дошло е времето да разширят своите хоризонти и да се посветят на личностното и професионалното си развитие. Да опитат от успеха, да свикнат с гледката от върха!

Водолей  – щом си се родил под знака на Водолея, значи плащаш цена за редица егоистични и егоцентрични превъплъщения. Неслучайно Водолеите са абсолютни алтруисти, готови да помогнат на всеки. Урокът, който трябва да научат сега, е че целият свят е едно голямо семейство, което трябва да се обича и да си помагат.

Риби  – този знак затваря зодиакалния кръг и неговите представители са си научили всичките уроци. Остава им само правилно да приложат наученото, за да живеят в щастие и хармония със себе си. Смята се, че ако Рибата не слуша вътрешния си глас, който винаги знае правилното решение, няма да намери радост. Така че, съветът към вас е да не изневерявате на себе си. Никога!