21 черти на селяндурката

21 черти на селяндурката

В последно време наблюдаваме все по-чести и силни прояви на модерната градска селяндурщина. Длъжни сме да направим леката разлика между селянина и селяндура. Първият е обикновен и трудещ се човек, който през по-голямата част от живота си се занимава с тежък физически труд. Сърцето му е точно толкова голямо, колкото са големи и лапите, с които може да събори дувар и да нокаутира кон.

От него можете да очаквате помощ във всеки удобен момент и да бъдете сигурни, че дори и да не Ви познава, никога няма да Ви остави да лежите на земята, след като бедствате. Селяндурът, от друга страна, е същество, което вярва не само в своите специални качества и мисия да бъде президент на галактиката, но и смята, че другите трябва да се преклонят още в началния стадий. Селяндурщината е заболяване, покорило всички фронтове на хилавия ум. Селяндурът е известен и обикновено се дава за пример във всеки удобен момент, но пък никой не говори за селяндурката. Тя също е специална порода и докато все още не се е засегнала, решихме да направим един бърз портрет на селяндурката, тази специална булка във вечността! 

1. Това е жената, която може спокойно да съчетае високи токове и анцунг, защото е модерно. Задължително ще вдигне прашките над ластика на спортното облекло. 

2. Ако разполага с паласки и коремче, тогава потникът педя ще е задължителен – мъжете обичат да гледат плът, нали? 

3. Селяндурката е компетентна във всички теми, комбиниращи поп-фолк, фолк-рап и трайбъл-турбо-фолк-чалка. За нея няма нужда от друга музика, тази ѝ дава всичко необходимо. 

4. Учените от БАН все още не могат да я позиционират в интелектуалната пирамида, защото все още са изумени от интелектуалните качества на колорадския бръмбър пред същата. 

5. Макар и етиката да е непозната материя, точно както е изкуственият интелект, дама от този ранг не може да пропусне социализирането. За разлика от красиво възпитаните жени, тази предпочита да вика като чобан с 10 годишен стаж на къра. Понеже рядко получава думата, вика. Понеже никой не иска да я слуша, вика повече.

6. Все още вярваме, че еволюцията не бива да допуска грешки, но последното е трудно занимание, особено след като познавате поне една производна на селяндурката – майка. Разпознава се лесно, нейното дете папка акита и пясък на площадката. Ще разберете как се казва, когато мощният боен вик на мама разцепи детския глъч и повиши рЕзко нивото на стрес. 

7. Макар и жената да се смята за представител на нежния пол, селяндурката чупи тези вярвания. Вижте с каква лекота изкъртва входни врати, чупи огледала на коли, защото са спрели на полагаемата ѝ територия или затрудняват движението на 2-метровия задник (предимно на ширина), при това с детска количка. 

8. Позитивът на този социален индивид може да бъде отчетен в териториалната ѝ принадлежност. Природата не позволява да напуснат зоната на между блоковото пространство и същото се предпазва именно с чобански викове, истерични крясъци и други похвати на ранния романтизъм в зората на австралопитека. 

9. Доброто майчинско сърце на тази блага мома с размерите на женско уики, често се проявява в буквално отвинтване на детската главичка. После как да вярваме, че ще се зароди някаква мисловна дейност? 

10. Като партньорка в семейната идилия, селяндурката винаги ще смята мъжкото шкембе като фактор на успеха и щастливия дом. Добавят се точки за вярност, ако същата ревностно се хвърля пред свободното парко място пред блока, което потенциално може да се заеме от друг. Не може да се паркира тука, тя казва и точка. 

11. Селяндурката е аксиома, тя е права и това не подлежи на проверка. 

12. Освен последен дан в клюкаренето, дамата е известна и със специалните си разсъждения в сферата на риалити предавания, „Съдебен спор“ и други производни на националния ефир. 

13. Устата ѝ е наградена фуражомелка, чийто минимален дебит е поне 3 пакета семки на пейките пред блока, гарнирани с едно пвц бира. 

14. Само тя може да победи средностатистически рапър, не можем да подценяваме натрупания опит от скандали с баби, мъже и всякакви други форми на живот. 

15. Богатият каруцарски речник, използван предимно зад волана, засрамва роден тираджия с 10-годишен стаж. 

16. Японските нинджи са категорични, селяндурка не се става, селяндурка се ражда.

17. Женевската конвенция забранява използването ѝ в размирни времена и други сблъсъци.

18. Ако не сърба супата, кафето или чая, значи не е вкусно. Мляскането пък е процес, който окислява допълнително храната и позволява на сетивата да изпитат максимално вкуса на храната.

19. Прокълне ли те селяндурка, цял живот теглиш. 

20. Селяндурката може да набие Чък Норис!

21. Селяндурката е грациозна като крава, която танцува Gangnam Style!