Доза сексуални термини за обогатяване на речника

Доза сексуални термини за обогатяване на речника

След като миналата седмица се оказа, че мнозина са били впечатлени от сексуалната терминология на обикновения извратеняк, нека погледнем какво друго може да разкрие Google за човешките перверзии. За подобни открития дори не се налагаше да навлизаме в дълбокия интернет, където хората и без друго се опитват да открият чистач за тъщата. Ето някои термини, които могат да освежат сексуалния живот или най-много да извадят ограничителна заповед и други подобни тежки преживявания! 


Gooch

Зоната между мъжките висулки и ануса. Обикновено това е ничия земя, но по някаква неизвестна за нас причина, има хора с желания за лизинг и други форми на задоволяване.


Бъркани яйца

Подозираме, че това е съвременната идея за зачеване. Необходимо е жената да застане с високо вдигнати крака и дупе във въздуха, мъжът вади фуния и я поставя с улея в половия орган на жената. След инсталацията освобождава своя ДНК материал и идва ред на раздвижване на краката. 


Ренде за сирене

Подкожният хумор насочва погледа към жената, която обича да използва много зъбите си по време на оралните страсти. Защо е ренде за сирене, оставяме на Вас да се досетите.


Делфин

Когато класическият секс в кучешка поза се превърне в изненадващ анал, тогава придобивате формата на тукощо изскочил делфин от водата, а някои по-изненадани могат дори да издават и звука. Разбира се, след това има сериозни конфликти, ала това е друга история.

Алигатор

По време на половия контакт, мъжът започва да хапе и същевременно използва най-различни хватки, за да заключи крайниците на жената. Позата практически напомня битката с алигатор. Ние не сме се борили нито с алигатор, нито сме тествали, за да даваме идеи. 


Сърдитият пират

Според легендата, това е свещения момент на орални проби, в които мъжът вади своя член и се опитва да постави своите висулки върху нейните очи. Резултатът не е успешен и вместо като джентълмен да се извини, той я рита в по крака, за да може поне да куца. Какво да Ви казваме приятели, романтиката е навсякъде… 


300

След полов контакт, проверяваш дали милото е на ръба на леглото, премерваш силата и показваш шута на цар Леонид, крещейки „Това е Спартааа!“. Не сме сигурни дали ще имате ограничителна заповед след това, но е възможно.

Вратовръзката от Синсинати

Според нас трябва да е папионка, защото самата поза много прилича на обърнато 69, в което мъжът използва гърдите на жената, за да получи онова специфично търкане. Тя, съвсем справедливо, получава панорама, за която не бихме желали дори да коментираме, но по-важното е, че вашите тестиси наистина застават на врата ѝ като папионка. Официалният дрескод е спазен!

Туитър секс

Когато жена се съгласи да прави секс с някой, който използва по-малко от 140 думи. 

Симба 

След еякулация (понякога на лицето, друг път навсякъде другаде), мъжът взима своя палец и чертае кръст върху челото на избраната, използвайки най-дълбокия и мъдър глас, за да изрече името на краля. След това може да пеете песента на Елтън Джон от „Цар Лъв“ и без друго всичко е достатъчно откачено…

Нинджата

Толкова тих полов контакт, че някой друг съвсем спокойно може да спи в стаята и да не разбере какво се е случило. Пробвали сме точно този вариант и смеем да твърдим, че колкото и откачено да е, понякога наистина започваш да се чудиш какво му има на девойчето.


Лодка със стъклено дъно

Единият партньор ляга под стъклена маса, а другият сяда на масата така, че първият да може да гледа. И двамата мастурбират и се гледат през масата. По-извратените версии включват и освобождаване на човешки отпадъци.

Царският сън

Едно от най-лесните изпитания – да заспиш по време или след мастурбация. Какво повече му трябва на човек?