Жените обичат татуси

Жените обичат татуси

Татуировките винаги са привличали женските погледи. Понякога започваме да се чудим дали коремните мускули няма да изгубят битката с драконите, норвежите богове и останалите рок мотиви. Според психолозите, мастилото по тялото е форма на себеизразяване и съответно достатъчно добра тема за започване на разговор. Експертите все пак не препоръчват да се рисуваш, за да можеш да заговаряш жени, никой не е толкова отчаян, но пък разкриват малко по-дълбоко цялата гледна точка.

Ето какво трябва да знаеш, когато се озовеш в студиото с желание за изобразяване на самия себе си:

Количеството

Очевидно бамбините няма да бъдат впечатлени от татуировка, напомняща за „Бягство от затвора“. Макар и същите да се вричаха във вярност на г-н Милър. Същият заяви, че е гей и подозираме, че вече мокрите симпатии са пресъхнали. Правилното количество татуировки може да включва нещо средно между ръкав и разперен гарван на гърба. С други думи, понякога по-малко може да е повече. Спомняме си как един добър приятел отиде за татуировка на „Жена и змия“ и се завърна с цял гръб, достоен за картина. Нищо, поне ще има какво да гледа милото. 

С послание са

Вярвате или не, жените имат набито око. В противен случай не можем да обясним регистрирането на женски косми, червило по ризата и молекулата женски феромони по врата ти. Ценителките вярват, че малката татуировка издава спокоен и благ характер, изразена професия и други индивидуални позитиви. По-големите творения на изкуството говорят за приключенси дух и търсене на предизвикателства. Трите точки по корема ни, трябваше да бъдат „Епична битка на пауър рейнджърите“, ама хапнахме малко повече и вече ги няма. 


Смисълът

Като започнем от мъдрите мисли на Паулу, минем покрай Ошо и завършим с Криско, гарантираме огромен читателски интерес. Мъдри мисли като „Вънка не е за къси ръкавЕ!“ няма да е оферта. Една татуировка може да изразява Вас и личността Ви, а жените търсят скритото послание, играят цял „Westworld“ по тялото, щом сте го заредили със загатки. Обикновено търсят и втория телефон, кашето с пари и папката с порно, но преди това ще изследват мастилото. Ако има крилати фрази, различни от китайското „Супа с къри“, пригответе се и за въпроси. Наричайте го любопитство, изследване на вашата емоционалност или просто флирт, но с малко повече увереност, било то и с татус „Котва и русалка“, жените ще дойдат за проверка. Имаш ли бувкички ще те прочетат.


Абстрактното изкуство

Да кажем, че не си избрал котвата и русалката, както и надписът „Стамат и Минка 64-а“. Изрисуваш ли картина с особен смисъл за теб, жените ще го човъркат като гнойна рана и няма да се откажат, докато не разберат какво си се опитал да кажеш. Това обяснява защо Пикасо е ходил с револвер и е стрелял по хората, вместо да отговаря на  „Какво искаш да кажеш с това?“. Макар и за простото око (понякога с леща, имитираща син цвят), това да е просто върволица от картинки и странни символи, ти знаеш скритата сила. Жените обичат мистерии и пресконференции относно идеите на твоята душа. 


Семейството

Според някои татуисти, рисуването на фамилни символи, имена или образи, разкрива много по-красивата човешка личност. В една дигитална ера, където всеки има профил и е добър познайник на Google, татуировката може да бъде изкуството, запазващо човешкото. Понякога се чудим защо избързахме с емблемата на „Грифиндор“ и знакът на „Волтрон“, но пък ако знаете какво внимание имаме на детските рождени дни! 

Дълбочината

Ако сте инвестирали повече време и идея в красотата на кадъра, имате всички шансове да печелите вниманието по плажа. 3-измерните татуси действат добре на женското око, особено ако „Плачещият Фрийман“ не е муза. Цветенцата пък се смятали за нежни и привлекателни, особено ако стоят на правилната мъжка физика. Какво стана с доброто старо черпене, подлагащо всички шансове на креватните преживявания? 

Религията

… има място по Вашето тяло. Първото послание, когато върху тялото Ви се разхождат ангели и дявои е, че със сигурност не сте имали най-добрия живот, но пък стоически сте извадили изводите си. Всичко, включително и татуировите, е послание, което изпращате на нежния пол. Благо Джийзъсът ги разбира нещата, довери му се!