ВНИМАНИЕ В ЖЕГИТЕ! Eто защо никога не трябва да пиете вода с лед! Вредите за Вас са ужасни

НЕПРЕМЕННО ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ! 

Обичате да пиете ледено студена вода нали? Прочетете това и сериозно ще се замислите дали да продължавате да го правите.

Нека за момент се замислим какво се случва с нас когато скочим в студена вода или просто излезем навън посред зима. Цялото ви тяло се свива и стяга. Студената температура, както и водата, свиват порите на тялото ви и ви стягат рязко, а топлата температура и вода правят точно обратното!

Същото се случва и вътре в тялото ви когато поглъщате ледени течности.

Студената вода има пряк пагубен ефект върху храносмилателната ви система и буквално нарушава нормалната функция на храносмилането и отделителната система на човека.

Реално ледените напитки временно замразяват вашите вътрешни органи и те от своя страна не знаят какво да правят в момента на този шок. Това, освен до всичко останало, води и до лошо усвояване на веществата и съответно до затлъстяване. Освен тези вреди, поемането на ледени течности кара тялото да изразходва големи количества енергия, като ви изтощава повече от нормалното.

Накратко:

1. Ледената вода свива кръвоносните ви съдове и вътрешни органи и нарушава нормалното хидратиране на организма

2. Спомага за произвеждането на излишна слуз в организма, която отслабва имунната система 

3. Когато пием ледена вода по време на хранене, погълнатите мазнини се втвърдяват, като това ги прави трудни за разграждане и се натрупват организма, което води да затлъстяване и всичките негови добре известни последици.

НЕ ПИЙТЕ ПОВЕЧЕ СТУДЕНА ВОДА! ЗАМЕНЕТЕ Я С ТОПЛА ИЛИ ПОНЕ С ВОДА НА СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА!

Това ще подобри храносмилането и цялостната функция на организма, като ще ви осигури добро усвояванбе на веществата и силна имунна система.