Тя се върна с вечния отговор: Младо момиче прекрачи вечната граница на смъртта, но по чудо възкръсна! Разказа всичко – ето какво ни чака!

Представяме ви разказа на едно 19-годишно момиче, което е близо 10 минути в клинична смърт, но в последствие е върнато към живота. Това, което Лиза разкрива е зашеметяващо!

Ако някога сте се чудили какъв е задгробният живот, това е добра възможност да разберете! В момента на смъртта, някаква странна енергия пренася вашата душа в друг свят. Независимо на коя страна гледате, навсякъде около вас има светлина …

Въпреки че вече нямате собствено тяло, имате чувството, че имате. Изведнъж знаете всички онези неща, които никога не сте знаели, докато сте били живи.

 

Атмосферата е изпълнена с успокояващ шепот, хиляди гласове сякаш пеят само за вас. Някъде зад вас в далечината се чува музика от цигулка, виолончело и арфа. Светлинните лъчи сякаш ви разбират.

Висши същества ви поздравяват и ви помагат да се справите с нововъзникналата ситуация. От тези същества получавате безусловна любов!

 

А след това, като че някой натиска бутон и пуска живота ви на филм. Можете да видите всеки момент от живота си, от раждането до смъртта, все едно държите в ръцете си дистанционно управление.

 

След смъртта, имате възможност да проследите всички пътища, които не сте изминали, когато сте били живи, така че да разберете какво би било ако сте го били направили.

 

След като прегледате целия си живот като на филм, получавате ново тяло, което е направено от концентрирана светлина. И изобщо не ви е грижа за това как изглеждате.

 

Горе ще ви посрещне ваш духовен водач и въпреки че никога не сте се срещали на земята, вие все пак се познавате. И отново сте със семейството и приятелите си.

 

Разбирате, че смъртта не е толкова страшна, колкото ви е изглеждала, защото сте вечни./mall359.com/