Писмо на Меган Маркъл от ученическите години показва нейната същност-Снимка

Учителка на Меган Маркъл показа от ученическите ѝ години писмо до нейна приятелка, с което Меган искала да й помонгне. Ето какво пише в него:

„Скъпа Мишел, ти си толкова прекрасна и силна, смелостта ти в моменти на трудност е възхитителна, колкото и оптимизма и приятелската ти нагласа.

Щастлива съм да бъдеш в моят клас. Не спирай да проявяваш дибротата си и не забравяй колко специална си! Ще бъда до теб, когато и да ти потрябвам!
Обичам те,
Меган“

Бележката е показана в нов документален филм „Kак да си хванеш принц“.

Учителката Кристин Кнуден споделя, че е получила писмото от съученик в класа. Меган пише посланието през далечната 1993г., когато е 12-годишна, въпреки че тя и съученичката й не са толкова близки.

Милият жест разкрива, голямото сърце на херцогинята, споделя бившата класна, цитирана от „Sun”.

Същевременно друга учителка по „Религиозни науки и изледвания“ си спомня как малката Меган изразява желание да помогне на онези, които изпитват затруднения заради религията си. Един ден тя просто била попитана от Меган, дали може да й разкаже повече.

По това време Меган е доброволец в кухня за супи, като такава тя винаги е била по-дейна и въодушевена в работата си, защото не само разпространява храна, но и запомня имената на хората, както и техните истории.

“От там идва нейната състрадателна душа, от връзката с различни хора и техните съдби. Така е и с всичко, което прави, влага сърце и душа“, казва учителката по религия.

Фактът, че Меган се интересува от проблеми като глада и овластяване на жените и продължителното оказване на помощ от нейна страна на други хора, допринася за назначаването й в ООН като защитник на жените в политическия живот. Хуманитарният труд към организацията я води по различни места по света – познати и непознати, например страната Руанда в Централна Африка.