8 начина да направиш мисионерската бомбастична

Първо, тя е точно толкова отегчителна, колкото си я направиш. И второ, има причина тя да се счита за класика!

За всеки, който не знае, при мисионерската поза, мъжът е отгоре, а жената отдолу. Двамата се гледат лице в лице.

Но това НЕ е всичко, приятели.

Уж стандартният начин за правене на секс има може да бъде разнообразен не по един, не по два, а по цели осем начина. Представяме ти ги:

1. Увеличи допира кожа-до-кожа

8 начина да направиш мисионерската бомбастична

Едно от най-големите удоволствия, които можеш да извлечеш от мисионерската, е допирът до кожата кожа на партньора.

Какво да направиш: Движи ръцете си по гърба на партньора от горе надолу. Придърпай го по-близо до теб и усети как гърдите ви се докосват.

2. Не спирай да се движиш

Мисионерската съвсем не означава да лежиш като умряла риба, докато мъжът върши цялата работа.

Какво да направиш: Сгъни колене и постави ходилата си плътно на матрака (или земята, дивана… зависи къде се намирате) и започни да местиш бедра нагоре и надолу, наляво и надясно. Пробвай и с кръгообразни движения.

3. Поиграй си

Запомни, че повечето (70%-80%) от хората с вагини не могат да получат оргазъм от проникване. Какво е естественото решение? Да се стимулира клитора по време на проникването на пениса, което увеличава шансовете ти за оргазъм.

8 начина да направиш мисионерската бомбастична

Какво да направиш: Добри новини, мисионерската е чудесен начин да направиш стимулацията на клитора по-интензивна. Просто посегни с ръка надолу и започни да се галиш, докато партньорът ти извършва своите съблазнителни движения.

4. Експериментирай със секс играчки

Недей да позволяваш на никого да те убеди, че си перверзна, защото си купуваш секс играчки. Те са супер забавни и внасят необходимата доза пикантност и в най-доскучалото сексуално ежедневие. Ще бъде глупаво да не пробваш поне веднъж! Разбира се, не започвай от тежката артилерия – малък вибратор тип „куршум“ е идеален за начинаещи.

Какво да направиш: Всеки един от двама ви може да го използва, за да стимулира клитора ти преди или по време на проникването.

5. Сложи му пръстен

Докато сме на темата със секс играчките, представяме ти една от най-известните и „комфортни“ за използване сред тях – вибриращия пръстен за пенис. Както можеш да се досетиш, той се слага върху мъжкото достойнство по време на секс, като така намалява притока на кръв към него и осигурява по-силни и дълги ерекции. В него има и вибриращп устройство, което изпраща вълни на удоволствие към клитора ти.

Какво да направиш: Използвайте много лубрикант, за да ви е комфортно и на двамата, след което плъзни внимателно пръстена към основата на пениса на партньора ти. Включи вибриращата функция и се наслади на допълнителната стимулация и по-дългото време, което мъжът ще издържи.

6. Зрителен контакт

8 начина да направиш мисионерската бомбастична

Един от най-сериозните плюсове на мисионерската е възможността за интимност, която контактът с очите на партньора предоставя. Така де, ако гледането очи в очи не те притеснява, както се случва при някои хора.

Какво да направиш: Един забавен начин да добавиш малко доза истинска интимност е да се опиташ да задържиш директния зрителен контакт ПО ВРЕМЕ на оргазма. За предпочитане, по време на едновременен оргазъм.

7. Направи го по-пиперливо

Ако нямаш възможност да движиш ръцете си или да виждаш какво се случва, всеки един детайл от акта ще ти се струва по-възбуждащ от друг път.

Какво да направиш: Снабди секс чекмеджето (ако нямаш такова, време е да си направиш) си с белезници и/или превръзка за очи, за да добавиш елемент на изненада към мисионерската поза.

8. Казвай какво чувстваш

Очевидно вече всичко знаем, че комуникацията е ключът към успешната връзка и удовлетворителния сексуален живот. Но мисионерската е особено подходяща за разговори. Не философски, разбира се, но поне за прошепване на еротични желания.

Какво да направиш: Кажи му колко ти харесва къде те докосва в момента и го инструктирай какво да направи след малко. Избери подходящи тон според ситуацията.