Lamborghini вече търси официални спонсори за Terzo Millennio

Ако си мислите, че Lamborghini са забравили своите планове за създаването на хиперавтомобил, побързайте да осъзнаете грешката си. Италианците не се класираха за Мондиал 2018, следователно няма с какво да си губят времето. Мотивирани от тази идея, техниците на Lamborghini вече са представили визията на проекта Terzo Millennio. Возилото с кодово име LB48H все още не е разкривано пред публиката.

Няколко медии обаче споделят, че компанията е направила частно събитие само за избрани души. За официалното представяне ще трябва да запазите спокойствие поне за автомобилното изложение в Ню Йорк или Токио.

На събитието са поканени около 200 потенциални клиента. Подозираме, че чековете са летяли, защото компанията смята да произведе само 63 шедьовъра. Цената на италианския благородник ще бъде около 2.5 милиона долара. За такава сума трябва да очаквате нещо с еквивалента минимум на Chiron. Разбира се, трябва да знаете, че официалната поява ще бъде едва някъде през 2020 година, но до тогава дървото на парите ще се друса здраво! И ние щяхме да отидем на събитието, но като казаха, че няма да има газово, убиха всичките ни амбиции!

Коментари