7 бързи „модни“ съвета за мъже.

Напоследък забелязваме все повече пичове, които се опитват да следват ‘модните тенденции’ и се обличат меко казано странно. Модата като цяло според нас е нещо глупаво, вижте например жените, допреди няколко години жените са избиваха да носят потури! Та.. според нас нещата трябва да са ‘прости’ или поне за мъжете, ето и 10 бързи съвета, които приготвихме за вас.

1. Дрехите трябва да са точният размер.

Звучи изключително просто, нали? И е точно така, Независимо каква е вашата физика е изключително важно дрехите ви да са по мярка. Нито ще станете по-слаб, нито по-здрав ако сложите прекалено широки или прекалено тесни дрехи. И както не спираме да казваме, добре направеният костюм е най-хубавата дреха.

2. Обръщай внимание на аксесоарите.

Няма нужда да се обличаш като рок звезда за да привлечеш вниманието на хората. Е, освен ако не си рок звезда! Всичко над 3 аксесоара според нас е ненужно. На кой му трябва нещо повече от хубав колан, готин часовник и евентуално някакъв пръстен? Евентуално.

3. Нека нещата да са прости.

Точен размер дрехи, непретенциозни аксесоари и хубави ‘обикновенни’ дънки и тениска. Така няма как да сбъркате в ежедневието! Минете ли 15 годишна възраст, едва ли някой ще каже „Ей, този пич носи тениска на ММА бранд, вероятно е сериозен  боец“ или ще се възхити на тениската с надпис „Пред гоуфу всички са равни“. За костюма вече казахме – ушит по мярка.

4. Не робувай на марки.

Отдавна е минало времето, когато масовите марки имаха някакво значение. Освен, че всички се правят в едни и същи халета някъде из Азия, е меко казано тъпо да се ‘пъчиш’, че на твоята има малко лого придружено с надпис. Когато си купувате дрехи, просто се запитайте, защо  взимам точно тази дреха? Защото на нея пише нещо или защото качеството си заслужава цената?

5. Винаги пазарувай с някой друг.

Макар да звучи изключително тъпо и досадно, винаги взимай някой с теб, когато пазаруваш. Особено, ако този някой може да дава честно мнение, един  брат никога няма да остави друг такъв, да се излага с кофти дрехи! И като си говорим за пазаруване…

6. Инвестирай в хубави обувки.

И винаги ги поддържай чисти. Колкото и добре облечен да си, колкото и хубави да са едни обувки, ако са мръсни – цялата визия се скапва.

7. Истината е в малките детайли.

Изключително важно е костюма да е закопчван по ‘правилният начин’, вратовръзката да е добре вързана, шалът да си подхожда с облеклото, обувките да са чисти, а ти винаги да си добре избръснат. И не забравяйте, винаги бъдете чисти, преди да си сложите чисти дрехи! Толкова е просто!