Помните ли руската моделка, която скочи от 6-ия етаж на хотел в Дубай, за да се спаси от подивелия си ухажор? Ето какво се случва с красавицата

Руската моделка Екатерина Стецюк, която скочи от шестия етаж на хотел в Дубай, за да се спаси от неадекватния си ухажор от Пакистан, който я нападна с нож, се върна в Иркутск. При падането младата жена получи сериозна травма на гърба.
Заради обвиненията на нападателя й в опит за покушение и убийство, тя бе преместена от болницата в затворническа килия, което допълнително усложни процеса на възстановяването й.

По думите на майка й Инга, сега Екатерина се чувства добре.

„Лекарите казват, че операцията й е направена много добре. Най-важното е, че няма изместване, а проблемът с крака й вече отшумява“, казва родителката. 

По думите й, Екатерина не подозирала, че ухажорът й е неадекватен. Той изглеждал интелигентно и в първите две седмици от познанството им се държал много порядъчно. „Когато ми разказа подробно какво се е случила, разбрах, че той е истински маниак”, казва още Инга.

Родителката споделя още, че пакистанецът казал на дъщеря й, че много му приличала на бившата му приятелка и смята да я „накълца на парченца”.


 
По думите на Инга, престъпникът е депортиран в Пакистан, където го очаква съдебен процес. По делото показания ще дава и модната агенция, чрез която Екатерина се е озовала в Дубай.

Инга е категорична, че дъщеря й не се е занимавала с ескорт.  

„Снеха всички обвинения от нея. Това продължи много дълго. Тя разказа, че когато са я вкарали в затвора, било много страшно, защото не можела да ходи, носели са я на ръце. Там не е имало лекарства. Не зная как е оживяла”, добавя майката.
Тя казва още, че Екатерина по чудо не е останала инвалид.

Припомняме, че инцидентът стана през март тази година. Екатерина скочи от шестия етаж на хотела, за да се спаси от подивелия мъж. Тя оживя по чудо, но получи сериозни травми на гърба. След като лекарите я оперираха, тя бе преместена в затвора.

Коментари