Рурик Гисласон отвя Роналдо на Световното по футбол с визия (Вижте красивият секси викинг)

Рурик Гисласон сложи в малкия си джоб Роналдо, жените по-света полудяха по него

Ако Роналдо е звезда на Мондиала 2018 трябва да признаем, че секс символ е исландцкия футболист Рурик Гисласон. Той привлече погледите на жените по целия свят и те вече вехнат по него.

Снимка: Инстаграм

За отрицателно време исландецът успя да събере толкова много почитателки в личния си профил в социалната мрежа. Не е за вярване, че само ден от 30 хиляди феновете му стигнаха до 760 хиляди.

Дето му се вика „превъртя социалните мрежи”.  И то не заради играта си на терена, а най-вече заради красотата си.

Мачото нямаще как да не направи впечатление на нежната половина на феновете си. Той прилича на истински викинг – висок, синеок, русокос и мускулест.

Снимка: Инстаграм

Снажният плейбой, който е на 30 години е щастлив с вече 1 милион почитатели. Това е в пъти повече от населението на Исландия, предават от екектронното издание edna.bg.

Не случайно според Ледената кралица Асдис Рен той е  най-горещият футболист на света. И ако до сега дамите въздишаха по Кристиано Роналдо, а може би и по Гризман исландецът се превърна в тотален хит. И то само за 30 минути след като се появи на терена за мача с Аржентина.

В галерията ни се насладете на най-секси снимките на любимецът на жените Гисласон, който успя да детронира Кристиано Роналдо на Мондиал 2018!

Коментари