НА КОЙ НОМЕР ЖИВЕЕТЕ? Вижте какво ви носи номерът на блока или къщата!

Може да изглежда невероятно, но нищо на този смят не е случайно, твърдят екстрасенси.

В това число и дома, в който живеете и е номериран, може да ви донесе щастие, успех или обратното, проблеми.

Това разбира се не означава, че цифрите показват какво точно ще ви се случи, а само дават насока на онова, което ще стане, а вие можете да го почувствате, съзнателно или несъзнателно. А в зависимост от собственото ви участие и това дали се справяте с предизвикателствата или не, така ще тръгне и животът ви.

За да разберете точно какво ви очакав, съберете цифрите на сградата и вашият дом, докато получите едноцифрено число. Например, ако блокът ви е 25, а апартаментът-6, трябва да съберете 2+5+6=13, след това 1+3=4. Това е числото, което трябва да проверите.

Ето и значението на получената цифра:

Номер 1

Този номер носи етикет на индивидуалност и оригиналност. Хората с това число често имат нови идеи, започват нови проекти и поемат рискове. Но доколкото сте добри на професионално и финансово поле, толкова по-малко късмет имате в личния живот. Затова да не ви учудва, че често сте самотни, нерешителни и самокритични. Използвайте за стените на дома си златисто, оранжевои маслинено зелен цвят, за да увеличите положителното въздействие. Внимавайте за проблеми с кръвообращението.

Номер 2

Този номер символизира промени, така че хората често се местят. Има приятна атмосфера на семеен дом, но обикновено е просто място с доза неуредност и стимулира плодовитостта и влюбеност. Хората, които живеят в него, често работят от дома си е имат интерес към технологии, пътувания, алтернативна медицина и астрология. Поради прибързаност често взимат лоши бизнес решения и трябва да започват от начало, а в отношенията са много зависими от другите. За да увеличат положителното въздействие, а да намалят негативното би трябвало колкото може повече да осветят стаите си и да се премахнат ненужните неща. Предпочитани тонове трябва да са кафяво, сиво и бежово. Внимавайте за проблеми с белите дробове, кожата и корема.

Номер 3

Този  номер е символ на възстановяване и подобряване. Хората, които живеят на този номер често са перфекционисти, любезни и верни с оптимистичен поглед на живот. Имат чувство за хумор и твърди виждания за свободата, религията и семейството. Обичат да се държат екстравагантно и да харчат дори и парите, които нямат, така че често попадат във финансови проблеми. Имат голямо семейство, искат да се насладят на пороците, така че често имат и здравословни проблеми. В дома им са добре дошли сини тонове, за да се увеличи положителното въздействие. Би трябвало да бъдат рационални и практични, а по отношение на здравето, трябва да внимават на наднорменото тегло, да проверяват състоянието на сърцето и хормоните.

Номер 4

Този номер говори, че домът ви е сложно място за живот, защото е символ на конфликти. Има две противоположни сили, които се борят за стабилност и промяна. В този дом постоянно нещо се обнови, се променя и купува. В него живеят противоположни темпераменти, които демонстрират непрекъснато остроумие. Този номер не е за тези, които са крехки характер и страхливи, а по-скоро е за тези, които са свикнали да работят под стрес и които имат сила да издържат много неща. Важно е да определят своите приоритети. За да намалят негативното влияние на този номер се препоръчва да имат много свещи в дома, цветя и декорации от стъкло. В здравословен план трябва да внимавате за появата на мигрена, депресия и проблеми с кръста.

Номер 5

Този номер символизира хармония, добри мисли и емоции. Солидарността и стабилността са основните предимства на въздействието за живеещите тук. Те бавно изграждат щастието си, но  могат да преодолеят всички препятствия към целта. Лошото влияние на тозиномер е, че хората, живеещи на него  често забравят какво не трябва да правят, което им причинява неудобства. За да се увеличи положителното въздействие трябва да поставят предмети от метал. От здравословните проблеми, най притеснително е високо налягане и  инфекциите на ушите, гърлото, носа.

 Номер 6

Този номер символизира решителност, твърда позиция и крайности. Това е добро място за почивки в мълчание, но понякога може да бъде и място с интензивен раздор и неприязън между членовете на семейството или на интензивно страстна любов и искрена връзка. Добре действа на тези, които искат да пробват нови неща, да експериментират и да се занимават с някакво хоби. В този дом хората са много креативни. За да се увеличи положителното въздействие се препоръчват жълтата и зелената боя. Трябва да се внимава на  проблеми със зъбите.

Номер 7

Този номер е символ на необузданото фантазиране и бунта. Седмицата обаче носи духовност и чувство на уязвимост. Понякога се появяват проблем с отделянето на реалността от фантазията, така че се смесва истината и въображението. Често в тези домове има шанс да се случват паранормални истории и някои необичайни явления. Тези, които живеят тук обикновено се занимават с някаква художествена професия. В работата са променливи, а често са склонни и към усвояването на някои пороци. Добре е в дома си да внесат повече лилав цвят, която ще увеличи положителното въздействие.

Номер 8

Този номер е символ на уважението и стабилността. На живеещите носи добра репутация, авторитет и слава, но и голяма отговорност към другите. Те се трудят да угодят на всички, но застрашават своето състояние на вътрешен комфорт. Имат уважение към традиционните ценности, семейството и приятелите. В този дом са необходими чести ремонти. Интериорът е в тъмни цветове, а за да увеличат положителното въздействие трябва да внесат повече детайли и орнаменти, като картини и огледала. Най-големите им здравословни проблеми са с лошия имунитет, настинките и възпаленията.

Номер 9

Този номер е символ на големи разделения, което се отразява и на пространството и на различните темпераменти, които живеят тук. Тези хора обикновено са инициативни и знаят какво искат от живота. В работата са много успешни, а у дома често са напрегнати. В този дом често може да се появят проблеми с влагата и отоплението. Трябва да внимават с любовните проблеми и депресия. За да подобрят въздействието се препоръчва всички стени да бъдат бели и да добавят повече информация.

източник: „Ретро“