Странна контузия: Удар в главата превърна майка в нимфоманка, сменя мъжете като носни кърпички, а гаджето ѝ…

Ники била нормална майка със стандартно семейство. Двамата със съпруга й имали син, Фреди, и живеели мирно в продължение на седем години. 

За ласки с други мъже момичето не можело и да мисли, предаде „Блиц“. Но един ден се случи нещо, което развалило отношенията на Ники с мъжа й, и след това напълно променило живота й.

 Момичето паднало и ударило главата си върху метален стълб. Травмата била сериозна и дори й причинила антероградна амнезия. 

Скоро семейството се разпаднало. Снимка © Sotsseti. Ники и Марк

 

Тогава Ники осъзнала, че има ново и много силно желание –  да прави секс с различни хора. Тя не можела да се въздържа. Запознавала се с партньорите си в различни приложения, например в „Tinder“. „Имах връзка седем години. Обичах съпруга си и никога не съм и помисляла да спя с някой друг. Нашата раздяла обаче ми даде шанс за по-приключенски живот“, споделя Ники.  

Снимка © Социална мрежа С 32-годишния мениджър Марк Госдън Ники също започва отношения в социалните мрежи. След това си направили няколко срещи и осъзнали, че искат нещо повече. Те „официално“ започнали да излизат. Момичето все още не искало да спира безразборната любов. Споделила това на Марк, който проявил разбиране.   

 „Животът е много по-добър, когато сте доволни. Ласките с един човек може да стане рутина. Да знам, че мога да имам страстна вечер с някого, след което мога да се върна при приятеля си без страх, е сбъдната мечта“, лети от щастие Ники Пиграм.   

Сега двойката е в свободни взаимоотношения: правят любов с различни партньори и не смятат, че е погрешно. Първият мъж, с който Ники е правила любов е нейният бивш съпруг. На сина си не разказва какви ги върши между завивките, но вече го е просветлила, че има и други взаимоотношения освен моногамните.   

 „Не искам Фреди да мисли, че моногамията е единственият вариант. <…> С Марк се обичаме повече от всякога и ще живеем така, докато го смятаме за правилно“, категорична е Ники Пиграм.