ТАЙНИЯТ ДОКЛАД ИЗТЕЧЕ! Айнщайн е разкрил истината за извънземните! Вижте каква е тя!

Загадъчният документ от 6 страници е озаглаве „Връзки с обитателите на небесни тела“

Идеята, че нашата планета е била посещавана от същества, които не са от земята е концепция, съществуваща отдавна. Ако погледнем назад в историята и разгледаме проучванията и анализите на древните текстове, на култури от целия свят, ще открием множество факти в подкрепа на тази теория, предава Блиц.

Най-често срещаните аналози се крият в описанията на богове, небесни същества и ангели, които идват на земята от небето и космоса. Макар че тези срещи са били описани като предполагаеми в миналото, днес ние се опитваме да обърнем въпроса научно и да разберем дали наистина е имало и има други създания, освен нас.

През 1947 година двама велики учени Алберт Айнщайн и Робърт Опенхаймер разглеждат всеки един възможен резултат и причина извънземни създания да пребивават на планетата Земя. Този, дълго време засекретен документ, представлява доклад на двамата учени, озаглавен „Връзки с обитателите на небесни тела“, пише Дарик.

 Робърт Опенхаймер е американски физики теоретик, а Алберт Айнщайн е германски физик теоретик. Властите им поставят задача да напишат кратък доклад за възможните връзки на човечеството с обитателите на небесни тела.

Този загадъчен документ от 6 страници е един от първите, които се позовават на извънземните биологични единици. Той посочва, че присъствието на НЛО е нещо прието от военните за даденост още преди много време.

Но в документа на учените се посочва, че връзката с извънземни същества не представлява основно нов проблем от гледна точка на международното право. Но възможността за противопоставяне на интелигентни същества, които не принадлежат към човешката раса, ще доведе до проблеми, чието разрешаване е трудно да си представим.

По принцип не е трудно да се приеме възможността за постигане на разбирателство с тях, както и за създаване на различни видове взаимоотношения. Трудността се състои в опита да се установят принципите, на които следва да се основават тези взаимоотношения, защото психологията на извънземните може да е коренно различна от нашата, смятат учените. Във всеки случай международното право трябва да направи място за нов закон на определена база, като той може да се нарича закон за планетарните същества.

Ако тези напреднали същества са във владение на повече или по-малко култури, както повече или по-малко политически организации, те ще имат абсолютно право да бъдат признати за независими и суверенни народи, ние ще трябва да стигнем до споразумение с тях, за да се установят законовите разпоредби, на които бъдещите ни отношения трябва да се основават, и ще бъде необходимо да се приемат голяма част от техните принципи.

В документа също се говори за неидентифицирани летящи обекти и тяхното присъствие на Земята, нещо което на военните по света е много добре познато. Опенхаймер и Айнщайн разглеждат също вероятността, извънземни създания да са пристигнали на Земята, за да се следят отблизо развитието ни.