Разкрива всичко за вас! Ето какво казва начинът, по който стискате юмрука за характера ви!

Психолозите непрекъснато изследват все по-странни неща. Човешкият характер е една мистерия, която вълнува и учените и обикновения човек.

Колкото и странно да звучи, начинът, по който използваш частите на тялото си разкрива част от характера ти. Юмрукът може да изглежда като странен избор, но ще се изненадаш, какво може да разкрие за теб, пише Канал 3!

Характерът на юмрука

Палец отгоре

Полагайки палеца си над свития показалец, когато свиваш юмруци, означава, че си невероятно мил и себеотрицателен човек.

Но хората лесно биха могли да се възползват от теб, поради тоза причина. Обичаш да изследваш и да учиш нови неща, така че не губи чара си.

Палец отпред

Ако с палеца си покриваш по голямата част от останалите пръсти, ти си невероятно изобретателен и креативен човек. Имаш средно високо самочувствие и това привлича хората към теб. Но колкото и уверен да си, понякога не вземаш смели решения, заради страх от загуба. Осмели се!

Палец вътре

Покриването на палеца с останалите пръсти при стиснат юмрук, разкриват чара и остроумието ти, които привличат всички. Означава още, че имаш непоклатим вътрешен мир, но често се натъжаваш за околните и си съпричастен с мъката им. Не позволявай това да те натъжава прекалено!

Стисни юмрук и прочети! Познахме ли?