ТОЙ СИ УВИ КРАКА В АЛУМИНИЕВО ФОЛИО, НО КОГАТО РАЗКАЗА В КВАРТАЛА КАКВО СЕ СЛУЧИ ПОСЛЕ АПТЕКАТА ФАЛИРА!

Почти няма дом, в който няма ролка алуминиево фолио някъде в чекмеджетата или шкафовете, но вероятно никога не сте помислили да я използвате върху вашето тялото.  

Но ето за какво помага:  

Умора   Използването на алуминиево фолио, освобождава от умората и е стара традиция призната от специалистите от цял свят.   Първо сложете няколко ленти алуминиево фолио във фризера за 2-4 часа. След това приложете на лицето и оставете така докато не почувствате, че мускула напълно се отпуска и умората вече не се усеща.

Болки в ставите  Алуминиевото фолио е чудесно за лечение на артрит, ишиас и болки в петите. За да извлечете максимума от този метод навийте болното масто с алуминиево фолио и използвайте медицински бинт, за да прикрепите.   Оставете фолието на мястото през нощта или по време на почивка през деня за няколко часа. Повторете тази процедура 10-12 дни, а след пауза от две седмици, ако болката продължава, повторете лечението, докато не спре болката.

Изгаряния   Малко е известен фактът, че алуминиевото фолио може да помогне за облекчаване на изгаряния, много по-добре други методи.   Първо измийте със студена вода мястото и подсушете с мека крпа. След това нанесете тънък слой крем за изгаряния, а след това покрийте със стерилна марля. Около изгореното място, над марлята поставете алуминиево фолио и закрепете с медицински бинт.

Настинка и грип   По време на сезона на настинки и грип е важно да знаете как да лекувате симптомите, за да не достигнете до антибиотици. Можете да използвате алуминиево фолио около крака (бедрата)  5-7 слоя, за един час и след това се маха.   Дайте им на краката два часа да дишат и процедурата се повтаря още веднъж. Правете това седем дни или докато не усетих подобрение пише mall359.com.