Щастие, раздяла или дългове? Какво ви чака през 2018-та според индийския хороскоп

Меша (Овен)

Родените в този знак през годината ще се радват на хармоничен семеен живот. Възможни са кратки раздели с близки членове на семейството. И по-младите, и по-възрастните членове на семейството ви ще търсят вашата подкрепа през цялата 2018-та. Що се отнася до работата, първата половина на годината късметът ще ви бъде колеблив.

 Същата ситуация ви очаква и в областта на образованието, където през декември може да очаквате положителен финал. Вашия знак цяла година ще привлича щастие и любов. Когато става дума за здраве, са възможни тревожни проблеми. Препоръчват се умерена диета и упражнения.

Вришаба (Телец)

Семейната идилия може да бъде нарушена поради негативните отношения с лица в семейството, а причината може да бъде егоизъм. Очаквайте положителни промени на работното място и добри отношения с началниците. Разбира се, това ще се отрази положително и на финансите. Можете да бъдете изправени пред внезапни разходи поради влошено здравословно състояние на някой близък. Успехът няма да ви отмине и в областта на образованието, особено ако учите в чужбина. Сатурн може да предизвика малки любовни проблеми, но след 6-ия месец ще бъде във ваша полза. Внимавайте, ако имате сърдечни заболявания и повече пазете здравето си, докато пътувате.

Митуна (Близнаци)

Многото работни задължения ще ви отнемат времето за семейни срещи. Въпреки това не трябва да пренебрегвате енергията, която семейството ви предлага. Новата година ще ви донесе и по-добри отношения с колегите. В работен план единствено проблематична може да бъде средата на годината.

Не се страхувайте да поискате съвет от по-възрастните и опитни колеги. Добрата позиция на Юпитер ще ви донесе положителни постижения в образованието. Тези, които са влезли сами в 2018-та, могат да очакват голямата любов. Обвързаните пък може да изпитат краткотрайно скъсване на връзката. Що се отнася до здравето, ще ви измъчват стомашни проблеми.

индийски хороскоп 2016

Катака (Рак)

Въпреки че отношенията с отделните членове на семейството ще бъдат обтегнати, общото положение ще бъде по-добро от предходната година. Юпитер ще ви донесе положителни бизнес резултати, а в областта финансите ще трябва да вземате важни решения, защото ви предстоят големи начинания. Внимателно с решенията. 2018 също ще бъде белязана от романтични и любовни събития, които ще ви следват до самия край на годината. Със здравословни проблеми ще се разправят само хронично болните.

Симха (Лъв)

В началото на годината ви очаква супер атмосфера в семейството. Добротата и разбирателството пречат на тази атмосфера да се наруши, затова показвайте ги често. На работното място е възможно да преживеете някои разочарования. Не реагирайте импулсивно, в крайна сметка работата ще ви се отплати. Това е добра година във финансов план, защото ще успеете да спестите солидна сума пари. Също така ще бъдете отворени за любов. Най-важното е да слушате себе си и своята интуиция. Обърнете внимание на храненето, възможни са проблеми с корема и крайниците.

Каня (Дева)

Ще бъдете угрижени поради неблагоприятната ситуация в семейството. Важно е само да не реагирате импулсивно, защото средата на годината ще ви донесе положителна промяна. В началото на 2018-та ще се доближите опасно до недоразумения с колеги, а това ще продължи до юни, когато нещата тръгнат в положителна посока. Склонността към екстравагантност може да ви донесе финансови загуби. Самочувствието ще ви бъде съюзник на всеки фронт. Ако сте във връзка, ви очаква хармония и разбирателство, а ако сте сами, това е добра година за ново любовно начало. Поради неочаквани здравословни проблеми трябва да промените темпото си на живот и храненето.

Тула (Везни)

Тази година ще се радвате на добри семейни отношения. Ще имате възможност да се подобрите и професионално. Ако пък искате да смените професията или работното си място, 2018 е добро време за това. Очакват ви доста пътувания. Освободете се от дълговете, които ви притесняват от дълго време. Идиличната любовна ситуация може да бъде променена от здравословни проблеми. Друго нищо няма да попречи на любовната ви идилия. Неблагоприятните здравни проблеми можете да предотвратите само с редовни прегледи и здравословна диета.

Вришчика (Скорпион)

Семейните отношения могат да бъдат влошени само ако имате проблеми с парите. Съветваме Ви да не отклонявате поглед и да пазите важните неща. В работата избягвайте крупните планове и цели – действайте стъпка по стъпка. Всички финансови проблеми ще може да решите през първите 6 месеца на годината, когато ситуацията ви е най-изгодна. Втората половина на годината пък ще ви донесе край на любовните проблеми, причинени от дребни недоразумения. Прекомерното безпокойство, което криете от другите, може да предизвика проблеми. Бъдете особено внимателни, ако страдате от хронични заболявания.

индийски хороскоп 2016

Дануш (Стрелец)

В семейството тази година ще намерите вдъхновение за много неща, както и огромна подкрепа. Можете да очаквате неговото разширяване. И докато пътуванията ще ви се предлагат на всяка крачка, бъдете внимателни, когато вземате важни работни решения и правите големи промени. Това е добра година за финансов напредък и неща, които досега са ви били недостъпни. Възползвайте се всички шансове да се сближите с партньора, включително и романтични пътувания. Любовната идилия може да пренебрегнете към средата на годината заради други интереси. Бъдете внимателни за това. Съветваме Ви да започнете здравословна диета и физическа активност.

Макара (Козирог)

Избягвайте кавгите с близките в семейството. Средата на годината ще ви донесе положителни промени в тази област. Първата половина на годината няма да ви донесе щастие в работата, но затова пък втората ще дойде с много шансове за поправяне на щетите и грешките. Може да ви притеснят неочаквани разходи и дългове, затова бъдете внимателни с финансовите решения. Добрите отношения с авторитетите и колегите ще ви донесат само успехи. Средата на годината ще ви донесе край на любовните мъки. Ще ви очакват страстни срещи и романтични жестове. Стресът може да предизвика умора, дори и да се появят стомашни проблеми. Бъдете внимателни със здравето.

Кумбха (Водолей)

Тази година ще ви донесе само щастие и удовлетворение в семейството, както и много възможности да пътувате с близки. Големие промени на работното място ще засилят самочувствието и творчеството ви. Ще се подобри и финансовата ситуация, така че не се страхувайте. Тези, които се занимават с изследвания, също ги очакват успехи. Що се отнася до любовта, тази година е благоприятна за самотниците, които търсят сродната душа. Любовен късмет ще следва и тези, които са в стабилни и дългосрочни връзки. Доброто здраве може да бъде нарушено само от стрес.

Мина (Риби)

Щастието в семейството може да бъде нарушено само от вашата загриженост и негативните прогнози, от които трябва да се отървете преди средата на годината. Ако искате да започнете нова работа или да смените работното място, това е изгодна година. През 2018-та ще има стабилни финансови приходи. В началото годината може да ви донесе само любовни проблеми, които, ако останете спокойни, ще решите за много кратко време. Прекомерните работни задължения могат да повлияят зле на здравето. Обърнете по-голямо внимание на храненето и храносмилането.