ВНИМАНИЕ ДАМИ: Дължината на пръстите на мъжа показват дали е шампион в леглото!

Дължината на пръстите при мъжа крие неподозирано много информация, твърди британският вестник „Дейли мейл“. Ако искате да знаете предварително дали ухажорът Ви ще плати вечерята, преди да приемете поканата му да излезете, погледнете пръстите му, съветват канадски учени.

Дължината на пръста разкрива според тях как мъжът ще се държи на срещата например. Най-важните данни, които дава дължината на безименния пръст е свързана с това, че тя издава мъжките умения в леглото.

Мъжете с къс показалец и по-дълъг безименен пръст, каквато комбинация е по-характерна за силния пол, са склонни на по-големи усилия, за да се харесат на избраницата си. Те по-често правят романтични подаръци като цветя и бонбони и щедро плащат вечерята в добър ресторант. Стараят се повече и за външния си вид – носят хубави дрехи, слагат скъп афтършейв, ходят на тренировки, за да са по-привлекателни, твърдят учените от университета на Монреал.

От предишни изследвания е известно, че съотношението между пръстите е свързано с количеството на мъжкия хормон тестостерон, на което е подложено бебето през вътреутробното развитие. Колкото по-къс е показалецът, толкова повече е бил тестостеронът.

Канадските учени установиха също, че жените с по-дълъг показалец от безименния пръст полагат повече усилия да се харесат на потенциален приятел. Те също правят романтични подаръци.

Феминизираните ръце показват по-високо излагане на женския хормон естроген през вътреутробното развитие.