Внимание, палавници! 8 грешки, които правите след с*кс

Повечето женски списания обръщат голямо внимание на това какво трябва да правите по време на любовната игра или по време на самия полов акт.

Рядко обаче пише какво да правите, когато огънят на страстта изгасне, а вие и партньорът ви сте приключили с ласките в леглото. Сега ще коригираме тази грешка и ще ви кажем какво грешки не трябва да допускате веднага, след като спрете да се прегръщате в леглото.

1. Не препускайте към тоалетната с цената на всичко

Да, хубаво е да отидете по малка нужда.

Всъщост това е най-добрият начин да се избегнат инфекции, но с час по-късно нищо няма да ви се случи. Не е нужно да висите там и да чакате да в „осени” мехурът.

2. Не прегръщайте вие партньора си

Да, това е важно нещ след секс, защото така повишавате хормона окситоцин, а и засилвате връзката помежду си, но е хубаво в тази ситуация мачото да подходи към вас, а ние вие да сте любовникът.

3. Не ходете моментално в банята

Важно е да се изкъпете, даже може би би ви било приятно да е заедно, но това не е нужно да се случи в секундата, в която сте свършили с любовната игра. Хигиената е важна, но понякога за отношенията не е добре да спринтирате като Юсеин Болт към душа.

4. Не се миете достатъчно стрателно

Хубаво е да се измиете много внимателно от азнината на презерватива, особено, ако имате по-чувствителна кожа.

5. Забравяйте да проверите презерватива

Презервативите не дават 100% гаранция, че няма да забременеете. Добре е лед полов акт да ги проверявате, за да се уверите, че всичко е наред, защото по време на секс, може да се случи какво ли не, без дори да разберете.

6. Чувствате сухота и парене по време на любовната игра?

По-добре е да изчакате това да премине, но в крайна сметка не е нещо фатално. Това обаче може да значи, че няма да имате достатъчно влажност, за да се насладите на секса.

7. Спите в секси бельо

Чувствате се много секси с корсет и дантелени бикини, но нека това облекло бъде на вас само по време на любовната игра. Лекарите препоръчват да спите с памучни бикини, за да изпитвате максимален комфирт. Оказва се, че дантеленото бельо е найлоново, вискозено или полиестерно,а това повишава влагата на кожата ви, което създава по-голям риск от инфекция на гениталите.

8. Не миете секс играчките си

Винаги трябва да и миете веднага след употребата им. Не позволявайте на бактериите да намерят постоянен подслон там./jenata.blitz.bg