Всеки мъж трябва да знае това! Ето как да сме в перфектна форма, безценни съвети!

Експертите разкриха кои са 7-те тайни на идеалния мъж. Според тях голяма част от представителите на силния пол живеят нездравословно и много бързо се състаряват и разболяват, предава Блиц.

А това води до намаляване на потентността.Те посочват, че гледането на филми за възрастни и мастурбацията са вредни за мъжкия организъм.

Емоционалните изблици пък нарушават психическото равновесие. Учените изготвиха списък, придържането към който може да осигури както физически, така и душевен комфорт на мъжете.

 
1. Редовно посещават лекаря. Навременното диагностициране на болестите на половата система, правилното лечение на простатата и хемороидите ще ви спестят редица проблеми в бъдеще. Специалистите съветват мъжете да правят безопасен с*кс, като използват презервативи.
 
2. Редуват работата и почивката. Еректилната функция страда при физическа преумора, особено ако се върши еднообразно действие. Умственият труд трябва да се сменя с физически и почивка. Пълноценният сън е много важен за добрия с*кс. В противен случай мозъкът ще се опита да заглуши опитите за физически контакт.
 
3. Занимава се със спорт. Спортните занимания се отразяват на нивото на тестостерон – движещата сила на ерекция. При ниско ниво неизбежно възникват проблеми.
 
4. Не пушат и не пият. Цигарите са силно действаща отрова, която се отразява на всички системи на организма. Те оказват огромно въздействие върху кръвоносните съдове и увеличават риска от инфаркт със 70%.
 
5. Хранят се правилно. Мъжете не следят за килограмите си и не спазват жестоки диети, подобно на жените. Те обаче прекаляват с консумацията на месо, картофи и бира. Но тези, които държат на сексуалното здраве предпочитат чай пред газирано и салата пред хамбургер.
 
6. Не злоупотребяват с гледането на порнографски филми. Мъжете, които са свикнали да се самозадоволяват, по-трудно се възбуждат от ласките на жена.
 
7. Спокойни са. Стресът е катастрофа за еректилната функция.

Коментари