Бивши ергенски квартири: Кои звезди са си делили наема?

Всички ние сме го имали поне веднъж в живота: съквартиранта. И по това не се различаваме с големите звезди от Холивуд. Те също са делили покрив и наем с някого, пред да се нанесат в именията си за милиони. За разлика от нас обаче, техните съквартиранти никак не са били случайни.

Вижте кои са най-известните холивудски съквартиранти.

Започваме с двама любимци. Вие ги обичате. Ние ги обичаме. Всички ги обичаме:

Джуд Лоу  и Юан Макгрегър. Нашите любимци са били съквартиранти, когато са се преместили в Холивуд. Дружбата им е останала и до днес, като двамата са си основали продуцентска компания.

Кийфър Съдерланд и Робърт Дауни Джуниър били съквартиранти през 80 години. Тогава Кийфър бил опората на Робърт, когато той се разделял с тогавашната си приятелка – Сара Джесика Паркър.

Джъстин Тимбърлейк и Раян Гослинг са делили една стая, докато са били част от канала на „Дисни“. А майката на Тимбърлейк официално е била настойник на Раян, тъй като неговите родители трябвало да работят в Канада.

Най-легенадрният броманс на Холивуд е този на Мат Деймън и Бен Афлек. те са заедно от детските си години и са живяли заедно в Италия, където първо си наемат къща, но парите им бързо свършват и се налага да излязат на квартира.

Майкъл Дъглас и Дани ДеВито делят квартира в Ню Йорк, когато започват кариерите си. Майкъл нарича Дани „най-старият му приятел в този бизнес“.

Мел Гибсън и Джефри Ръш са деляли квартира, когато са учили в академията по актьорство в Сидни.