Никога не казвайте тези 7 неща на мъжа си, ще го изгубите!

За идеални взаимоотношения винаги трябва да знаете, че има неща, които можете и които не трябва в никакъв случай да казвате на вашите партньори в живота.

Мъжът и жената възприемат света по различен начин. Това е усетено от всички още при какъвто и да е контакт с хора от противоположния пол. Един мъж не иска да знае колко време ви отнема за да изглеждате красиви и какво точно трябва да нанесете на лицето си например.

Освен това защо да не вярва, че вместо час пред огледалото, са ви нужни например 5 минути. Това обаче не е нищо особено. Има няколко неща, които наистина не е добре да споделяте на човека до себе си, ако искате връзката ви да се запази хармонична.

Реалната цена на чантата, обувките и дрехите ви

Партньорът ви може да се съмнява, че те са прекалено скъпи, но не е нужно да знае колко пари бихте извадили за нещо такова. Ако разбере, може да реши, че след време, ако отношенията ви се задълбочат, той ще трябва да покрива тези ваши безмислени за него разноски.

Колко коктейла пихте снощи

Разбира се, безалкохолни. Нека това е тайна между теб и приятелите ти. Всеки обича да пие в компания, но напоседък се наблюдава лошата тенденция масово жените да надпиват мъжете. Едва ли обаче, ако един мъж се чуди дали да погледне сериозно на вас, това би му направило хубаво впечатление. Кавалерът ви ще иска дама пред приятелите си, не смок в женски дрехи.

Козметични процедури за подобряване на външния вид

Не казвайте на мъжа си колко много усилия полагате и харчите, за да бъдете привлекателна. Той трябва да гледа на вас като идеал. Мъжете принципно се страхуват за здравето, а ако го заредите с такава информация, може да реши, че наистина имате проблем.

Какво мислят вашите близки за него

Ако се стремите към трайна връзка, по-добре запазете и това в тайна. Първоначално от приятелите си, които ще са способни да открият какви ли не недостатъци у човека до вас, а после и от него, ако има критики към личността му.

Какво мислите за майка му

Това е тема табу! Майка и жена са вечни съперници за сърцето на мъжа. Необходимо е да намерите общи теми за разговор с нея, а ако не успеете, просто се отдръпнете, за да намалите отрицателните последствия до минимум и да осигурите спокойствие на всички.

Колко искате да отслабвате

Едва ли на който и да е мъж му е приятно да служа колко не се харесвате или пък да вижда как подръпвате месцето си от някъде, скимтеейки колко килограма сте качила. Всеки мъж харесва уверените жени, не оставайте по-назад и помнете – щом той ви харесва, значи изглеждате идеална в неговите очи.

Колко париспестявате

Всеки спестява за нещо, но не е нужно да говори за това. Нека това е приятна изненада, когато са ви необходими пари за нещо смислено и значимо. Освен това, това е и въпрос на лична сигурност. Да не говорим, че ако имате много повече финанси от неговите, това може да доведе до комплекс у партньора./jenata.blitz.bg