Тя е на 27 години и все още е девствена. Но защо?

Това става известно след проучване, което показва, че всеки осеми човек, навършил 26 години, е девствен, а експертите казват, че това се дължи на „страх от интимност“.

Алис, която е блогър и се занимава с дигитален маркетинг, заяви, че решението й няма нищо общо с религиозните вярвания. Казва, че тя сама е отговорна за своята невинност.

„Когато става дума за загуба на девственост, има хора, които чакат подходящия човек и искат да имат нещо специялно, което да споделят само с него, докато има хора, които не ги интересува“, каза тя в телевизионното предаване „Тази сутрин“.

Райли добавя, че тя принадлежи към първата група хора.

„Не търся човек, който веднага ще се омъжа след това, но не исках да бъде връзка за една нощ, за която би означавало повече от секс. Предполагам, че все още не съм намерила правилния човек“, казала тя.

Райли казва, че е имала връзка в продължение на пет седмици и е говорила за секс, но се е разделила, след като приятелката й призна, че все още има чувства към бившата си приятелка.

„Когато сте девствена, хората мислят, че не се интересувате от секса, но това не е вярно.“

Изповедта й предизвика редица обществени реакции, тъй като мнозина се чудеха защо трябваше да обяснява нейната невинност и че няма нищо лошо да остане девица на 27-годишна възраст.

Коментари