Той яде по 35 яйца на ден, пие 5 литра мляко и 3кг месо- тежи 430кг и иска да качва още (снимки)

Смятахме, че дебелите хора непременно са бавни, тромави и неподвижни. За да изглеждаме добре, ние правим диети, пречистващи дни, пием много вода и се потим във фитнес залите. Но това 25-годишно момче доказа, че многото тегло може да предизвика истинска гордост. Освен това постоянно се опитва да качи все повече и повече килограми.

Арбаб Хедър Хайат

Арбаб Хедър Хайат е от Пакистан. Целта на целия му живот е да стане Херкулеса на 21-ви век и първи в състезания по борба. Местните го наричат ​​“нашият велик гигант“, а туристите често го сравняват с Невероятния Хълк. Той не просто не се страхува от славата, а е преследван от нея. Ето защо и продължава да яде, така че стрелката на везните достига нови висини.

 

Диета Арбаб Хедър Хайат

Арбаб Хедър Хайат е от Пакистан.

Ежедневната диета на младия човек е изненадваща. Неговото меню се състои от висококалорични храни , тъй като той трябва да приема 10 000 калории дневно. Само по този начин той не само няма да отслабне, а ще и добави някое друго килце.

херкулес

За един ден модерният Херкулес яде 36 яйца и 3 кг месо и пие 5 литра мляко. С височина от 190 cm и тегло 430кг момчето впечатлява всички и с добро здраве.

най силните мъже в света

„Чувствам се доста добре. Като тийнейджър разбрах, че искам да участвам в състезанията за най-силните мъже на света. Благодарен съм на Всемогъщия за тялото си.

Световно признание

кои са най силните мъже

По време на световния шампионат на най- силните мъже по света, който се проведе в Япония, човекът вдигна повече от 4,500 кг.

В родния му град всечки го обичат и е много уважаван. Сега иска целият свят да знае за него.

вдигане на тежести

В интернет има видеоклипове, на който Arbab Heather влачи цял трактор. Но както се оказва, не всичко му се дава толкова лесно. Пакистанският войник признава, че дискомфортът е осезаем, когато се опитва да влезе в колата. Но и от тази ситуация има изход – Арбаб си купи огромна офроуд кола.