Не влизайте в конфликт с тези 5 зодии за нищо на света!

Има хора, които са свикнали да решават нещата по мирен път и никога няма да влязат в спор, за да отстояват правотата си. Но има и такива, които са готови със зъби и нокти да отстояват своята теза.

Влезете ли в спор с тях, трябва да сте готови на всичко. Дори и да се сбогувате с приятелството си.

Кои са най-конфликтните знаци на зодиака – нека да разберем в следващите редове!

Скорпион

С представителите на този зодиакален знак е по-добре да не влизате в конфликт. Работата е там, че те са едни от най-агресивните знаци на зодиака. На тях им е изключително трудно да се откажат от всичко казано по време на спора. Ако влезете в сблъсък със Скорпион, трябва да знаете, че той никога няма да го забрави, дори след време да ви се струва, че вашите отношения са влезли в нормално състояние. Скорпионите са много злопаметни и чувствителни към критиките.

Лъв

Ако оскърбявате или атакувате представител на зодия Лъв или човек, който не му е безразличен, бъдете готови за решителен ответен удар. По природа Лъвовете са защитници и изобщо не им харесва чувството на заплаха. И докато Лъвът няма да се обиди от това, което би засегнало Скорпиона, той ще бъде безмилостен по време на спора и в словесната престрелка може да ви удари по най-болното място.

Телец

Когато влезете в спор с представител на зодия Телец, все едно спорите с всички, които той обича и познава. Телците са много пламенни и изключително упорити хора. Дори и да не е прав, никога няма да си го признае. Друг техен недостатък е, че не могат да говорят честно за чувствата си и дори да са много обидени и ядосани, ще твърдят, че всичко им е наред.

Рак

С Раците е много трудно да се спори, защото са много емоционални натури. Те могат да възприемат нещо казано по техен адрес по съвсем различен начин и да започнат да се измъчват, а това неминуемо ще доведе до конфликт. Те приемат всичко присърце. Запомнете много добре: не очаквайте хармонично приятелство с Рак след шумен скандал. Ракът може да ви прости, но в душата си никога няма да забрави обидата!

Стрелец

Стрелците са уникални хора, защото винаги са уверени, че са прави. Стрелецът е много агресивен в спора: по-скоро ще се опита да намери най-логичния и хитър аргумент, с който да ви постави много меко на мястото ви. С представителите на този зодиакален знак е много трудно да се спори. Ще се наложи да им представите обосновани и логични доводи, ако искате изобщо да ви чуят. В противен случай те ще придържат към онова, което смятат за правилно.

Овен

Овните са достатъчно конфликтни личности. Те са много преми и ще отстояват до последно гледната си точка. Представителите на този зодиакален знак не са склонни да търсят компромис и се дразнят изключително много, ако някой не приема гледната им точка. Те ще гледат само да задълбочат конфликта и няма да направят нищо, за да го решат.

Водолей

Водолеите не са конфликтни личности, ако става дума за неща, които за тях са истински важни. Ако ги ядосате, те няма да започнат да крещят, а просто ще започнат да отправят пасивно-агресивни коментари по ваш адрес, а след това ще обсъдят случилото се с най-близките си хора.

Ако все пак започнете да спорите с Водолей, опитайте се да намерите общо език с него, а не просто да се опитвате да докажете своята правота.

Козирог

Козирогът много трудно може да бъде изкаран от нерви. С него не е толкова трудно да се спори, защото той ще е по-съсредоточен над това как може да постигнете взаимно съгласие, а не да отстоява гледната си точка. Представителите на този зодиакален знак вярват в правилата и логиката и в спора си с тях е по-добре да представяте разумни доводи.

Близнаци

Близнаците са толкова зависими от другите хора, че са готови на всичко, за да не се карат с тези, които обичат. Но ако засегнете някой от близкия им кръг, трябва да знаете, че те могат да са много агресивни. Само в подобна ситуация те са склонни да бъдат конфликтни. Ако никой и нищо не заплашва близките им, те спокойно могат да решат всякакви въпроси.

Дева

Девите се обиждат много, но чувството на вина не им разрешава да влизат в конфликт и да доказват своята правота. Те ще направят всичко, за да запазят мира. Представителите на зодия Дева не са агресивни и винаги да готови да се вслушат и да разберат какво се опитват да им обяснят.

Риби

Рибите не искат да спорят с никого и не обичат конфликтите, но те са толкова чувствителни, че могат да изпаднат в депресия, ако някой ги обиди. Така че е най-добре с тях всички въпроси да се решават по мирен път. Те никога няма да поемат инициатива, за да изяснят отношенията си някого. Рибите са склонни да се затворят и да търсят проблема в себе си, дори ако не те са кривите.

Везни

Везните са най-неконфликтните представители на зодиака. Те постъпват достатъчно мъдро и се обграждат с хора, които също като тях не обичат словесните сблъсъци. Единственият им недостатък е, че може да им отнеме много време, за да изяснят какво чувстват в действителност. Тези хора най-трудно могат открито да говорят за своите чувства./jenata.blitz.bg