Какво очаква всяка зодия до края на тази година: Телец-Ще намерите половинката си, Скорпион-Това е Вашата година

Когато става въпрос за хороскоп, винаги има вълнуващи събития в повече области. Всяка зодия очаква нещо ново до края на 2018 г., независимо дали е работа, любов, щастие или финанси.

Овен

Тъй като те са най-великите учители и философи в Зодиака, Юпитер в Скорпион им дава по-дълбоки мисли и по този начин по-добро разбиране на тяхната интимна връзка за тази година.

 Те могат да изберат нова връзка или да укрепят съществуващата. Очаква ги голяма слава в областта на кариерата до 2020 г. С Юпитер и Марс в дома на интимността, Овен ще бъде пълен със сексуална енергия, но те трябва да внимава с кого ще я обмени. Също така бъдете внимателни с новите хора, които ще се запознаете, защото може да имате някои лоши последици от тях.

Телец

По-добре Телците да бъдат подготвени за много любовни събития в следващия период, защото това поле ще бъде най-активното им място. Свободните Телци ще намерят половинката си до края на тази година. Миналият период беше много труден, но ви мотивира да направите някои промени, с които ще виждате различно себе си и отсега нататък ще бъдете готови да поемете повече рискове. Възможно е да сте променили работата или партньора си и без значение каква е причината, вие сте победител. Сега просто се отпуснете и събирайте плодовете на предварително инвестираните си усилия.

Близнаци

Това е година, която ще ви донесе промени в кариерата и по този начин промяна в ежедневието ви. Какво ви прави щастливи? Как може всичко това да се осъществи? Намалете скоростта, помислете как искате да изглежда животът ви и да започнете да го правите. Тази година ви носи по-дълбоки любовни връзки, за разлика от годината, която мина, която беше много лоша за вас в любовта. Смяната на връзката ще промени и вашите приятелства. Бъдете наясно с времето си и не се ангажирайте с няколко неща едновременно.

Рак

През 2018 г. творчеството ви ще излезе, а Юпитер ще ви донесе по-голяма страст. Ще кажеш сбогом на балона, в който се криете и най-сетне ще излезете на сцената. Вашето самочувствие ще се увеличи и цялото ви внимание ще бъде насочено към вас. През последните няколко години сте научили как да бъдете в една връзка и сега е точното време да научите всичко. Това е времето за самотните Раци да намерят своята любов. Очаквайте промени в областта на труда, работата или увеличаването на заплатата.

Лъв

Ще се върнете към корените си, за да излекувате раните си. Какво Ви кара да се чувствате у дома си? Независимо дали става дума за меки чорапи или мирис на чай, преди да си легнете, насладете му се. Ангажирайте се към здравословен живот, защото сега това Ви е най-необходимо. Фокусирайте се върху емоциите, любовта и взаимоотношенията с хората. Помислете какво още можете да направите, за да укрепите отношенията си с хората около вас?

Дева

Време е за комуникация и сега най-накрая разбирате силата на думите и тяхното въздействие. Ако искате да се посветите на изучаването на нов език, имате подкрепата на звездите. Чувствате се добре в кожата си и искате всички да го видят. Тази година любовта ще бъде най-важното нещо в живота ви, така че ще прекарвате много време в мислене.

Везни

Вашата банкова сметка тази година ще бъде по-дебела и значителна в сравнение с предишната. Парите няма да спрат да идват във вашата сметка. Препоръчваме Ви да се опитате да се противопоставите на прекаленото харчене, въпреки че изкушението ще бъде страхотно. Може да сте склонни да се успокоите в романтична връзка. Ще започнете да търсите някой, за когото ще се държите емоционално и може да получите желание да създадете семейство. Вие искате стабилност и 2018 Ви носи точно това.

Вашият път в любовта беше много труден, но с помощта на Уран ще почувствате голяма промяна в сърцето си.

Скорпион

Това е Вашата година. Всичко, което сте опитвате да постигнете преди, тази година ще се сбъдне. Юпитер ще бъде с вас през следващите месеци и с това вашите мечти ще станат реалност. Не губете напразно тази енергия. Въпреки че много неща изглеждат трудни за вас, не се притеснявайте, че звездите са на ваша страна. Пригответе се за експериментиране в любов, срещайте нови хора и се забавлявайте.

Стрелец

Стрелците винаги ще бъдат активни в обществения живот. Погледнете малко по-дълбоко в душата си и си задайте няколко въпроса. Какво искате да Ви се случи в бъдеще? Как бихте искали вашата кариера да расте? Готови ли сте да се обвържете с някого? Може все пак да сте готови за промяна и ще направите първата стъпка към емоционално отваряне. Що се отнася до парите, ще получите известна сигурност и ще станете по-мъдри в разпределянето на финансиите.

Козирог

Когато става дума за работа, вие сте най-ценният знак в зодиака. Но сега е време да се посветим на това, което искате най-много. През януари затъмнението на луната във вашия сексуален дом ще ви направи малко несигурни, търсейки малко промени. До 2020 г., Сатурн ще разтърси вашите основи и ще ви научи на зрялост и характер. Тези уроци ще бъдат ключът към намирането ви в дългосрочна и успешна романтична връзка.

Водолей

През тази година ще премислите връзката, в която сте и дали сте готови за следващата стъпка. Работата ви върви добре, но вие ще преживеете някои промени, от които ще започнете да процъфтявате. Ако се страхувате да продължите, просто стиснете зъби и се борете. Можете. Последните 3 години ви научиха много за приятелството, така че сега знаете кои са вашите истински приятели, на които винаги можете да разчитате по всяко време.

Риби

Време е за някои положителни връзки. И накрая, можете да им се насладите, когато става въпрос за бягане след кариера и посвещаване на близки хора. Вашият любовен живот също се подобрява и ще приемете любовта с отворени ръце. Очакват Ви много изпълнени обещания и положителен опит.