Историята на 29-годишна жена: Разбрах, че мъжът ми си има друга законна съпруга

Представяте ли си, както си живеете нормално и всичко е наред с личния ви живот, изведнъж да научите, че човекът, когото обичате, мъжът, за когото сте се омъжили, всъщност има още една съпруга?

Да, звучи невероятно, но всъщност е напълно възможно и се е случвало на не една и две жени по света.

Днес ще ви разкажем историята на една от тях.

Тя е на 29 години и живее във Великобритания. Открила е, че съпругът й има още една жена и е решила да разкаже историята си на таблоидния вестник „Сън“, както и да попита журналиста Дидие за съвет.

Младата жена разказва, че се е омъжила за този човек, защото не можела да си представи да го напусне, но всичко това се отразило много зле на емоциите й. Двамата са от Индия, но живеят на Острова. Имали са връзка цели две години, преди тя да научи, че той има не само законна съпруга, но и син. Разбрала е всичко от един мейл и когато му казала, че знае всичко, той се разплакал.

Казал й, че никога не е обичал законната си съпруга и че единствената жена, която е обичал, е тя самата. Тя го приела обратно, за да му даде втори шанс и двамата сключили брак преди шест месеца. Когато разказала на родителите си, те били съсипани. Освен това мъжът й заявил, че първата му жена не бива да разбира за нея и брака им, което още повече я притеснило, защото не искала да се превръща в неговата малка и грешна тайна.

След като журналистът Дидие внимателно прочел нейната история, той й дал съвет, който гласял, че този брак никога няма да доведе до щастие. Дори и съпругът й наистина да не обича първата си жена, той надали ще разтрогне брака си и всъщност по-вероятното стечение на обстоятелствата е техният брак да бъде отменен. Защото тази връзка просто няма бъдеще. Дали младата жена ще се реши да вземе живота си в ръце и да продължи напред, можем само да гадаем. Надяваме се единствено да постъпи възможно най-правилно.

източник: vsyakajena.com