Ето ги щастливците! Това са трите зодиакални знака, които оставят без дъх противоположния пол

Някои зодиакални знаци са истински чаровници. Те имат талант за флирт и на тях лесно им върви във всичко. Проверете кои са трите признаци, на които малцина могат да устоят. Има ли ви и вас сред тях?

Телец

Телецът попада в топ класацията на чаровните и харизматични личностти, въпреки че не е наясно за своята чувственост.

Неговият коз е спонтанността, а в леглото познава всички пози от Кама Сутра, въпреки че никога не я е чел. Умее да създаде правилната атмосфера и да направи партньора си да се почувства много специално. Телецът има естествена топлина в очите и понякога несъзнателно привличат дори и тези, които не иска. 

Близнаци

Близнаците са царете на очарованието. На тях просто не можеш да устоиш. Те се радват на игрите на съблазняване и комуникацията. Обикновено са надарени с красива физиономия, а техният коз е палавото и уникално отношение, което прилагат. Те завладяват с комуникацията и с интелект. Тяхната положителна нагласа привлича хората и с тях времето винаги е приятно прекарано и желаете постоянно да са около вас.

Скорпион

 Скорпионът владее фаталната планета Плутон. Това е знак, който няма как да не забележите. Неговият съблазнителен поглед и маниери не могат да ви оставят безразлични. Това е знак, който дълбоко чувства и неговата интуиция е изразена до такава степен, че във всеки един момент знае вашите нужди. А с оглед на това, че в емоционален смисъл е много ангажиран ще се радва да ви отговорят до максимални граници. Неговите умения в правенето на любов са незабравими.

/SELIO.EU

Коментари