Гневна съпруга написа писмо до любовницата на мъжа си

Гневна съпруга разбира, че мъжът й изневерява.

Тя подхожда хладнокръвно в ситуацията, изхвърляйки го от домашното огнище и пишейки гневно писмо на неговата любовница.

В своето писмо жената ясно показва на любовницата, защо тя никога няма да бъде истински щастлива с нейния мъж. Или може би трябва да кажем – вече бивш мъж.

 

Ето и какво пише наранената съпруга на любовницата на своя мъж:

“Видях смучките по врата на мъжа ми. Благодаря ти, че си ги направила!

Сигурно сама не подозираш, от какъв кошмар спаси мен и децата ми!

Заслужаваш награда за стореното, като аз предлагам да задържиш съпруга ми за теб. Но ако решиш да го сториш, трябва да знаеш някой неща.

Той няма как да те издържа финансово, ще трябва ти да го подкрепяш в това отношение. Не забравяй, че ние с него имаме две деца и те ще трябва да получат съответната издръжка.

Също така, през последните 11 години той винаги ме е карал да стоя у дома, вместо да се развивам в кариерата. Сега той ще трябва да ме компенсира за това, че не съм се развила професионално. С две думи – просто забрави за парите му, скъпа.

Ще трябва да му купиш и дрехи. След като той излезе от душа и забелязах смучките, изведнъж всичките му дрехи потънаха вдън земя в една “черна дупка”. Хубавото е, че сега сама ще можеш да избереш какви дрехи да му вземеш. Стига да пожелаеш, вземи му и латексови, ако искаш!

Във всеки втори уикенд ще трябва да го пускаш, защото тогава той ще вижда децата си. Никога няма да се срещнеш с тях като негова придружителка, особено имайки предвид, че пред няколко души той те е наричал с епитети като “евтина пияна кучка”.

Забрави и за редовния и качествен с*кс с него. Преди години той пострада сериозно в областта на гръбнака, като от този момент онова там долу не работи както трябва. Съжалявам те, защото преди да се случи инцидентът, с него имахме НАЙ-ДОБРИЯТ С*КС, който някога си си представяла. Той има засегнат нерв и не може да се оправи. Свиквай с това, скъпа!

Не се опитвай да ми го връщаш обратно, защото НЯМА да го приема! В секундата, в която те е докоснал, той вече е сбъркал. С мен той живееше прекрасно, но с теб това няма да се случи. Той ще те накара да се чувстваш отвратително.

Не забравяй, че той винаги ще те обвинява за всичко случило се. Той ми сподели през сълзи, че си казала “дано жена ти види това”. Е, мечтата ти се сбъдна.

Е, Дженифър – благодаря ти. Или може би трябва да те нарека “пияната, евтина кучка от бардака”. Ти ми показа, че за моя съпруг 11 години и две деца не означават нищо.

Ти спечели моя мъж, но знаеш ли какво – ЦЕЛИЯТ Е ТВОЙ!“