ИЗНЕНАДА! Трептенето на окото издава бъдещето

Дори и лекото трептене на окото ви се смята за предвестник на определени събития в живота. Вярва се, че трептенето на окото значи определени физически причини и всъщност е така.

Ако трепти горният клепач на лявото око, пригответе се за хубави събития и щастливи дни. Но внимавайте, ако това се случи на долния клепач – чакат ви неприятности и проблеми в близко бъдеще.

Ако усетите трептене на дясното око, чакат ви финансови постъпления.

Младите момичета трябва да внимават, ако им трепери десният клепач на първа среща – любовта, която ги очаква, ще бъде невероятна и зашеметяваща. Приемете треперенето на лявото око на първа среща като сигурен знак, че връзката няма добро бъдеще и скоро ще се разпадне. Ако искате да предотвратите провала на интимните си отношения, измийте очите си със светена вода. Внимавайте, ако ви предстои важна среща, свързана с финанси, и ви потрепери лявото око – вероятно ще имате неприятности.

Трептенето на окото може да ви помогне и при запознанство с нов човек – лявото око, ако ви потрепери, бягайте далеч, а ако е дясното – хубави дни ви чакат след това запознанство. Според индианската култура трептенето на лявото око означава голямо нещастие, а на дясното – че предстои раждане на дете в семейството и любов за неомъжените момичета.