Той се върна от далечното бъдеще и ни отвори очите! Вижте към какво върви нашият свят, думите му ще ви изумят!

Участникът в знаменития  „Филаделфийски експеримент “ Ал Биелек разказа за посещението си в бъдещето: според него, около шест седмици той е живял в 2137 и две години – в  2749 г. Той потвърждава думите си с  описание на  събитията, случващи се сега.

Според спомените на Билек за бъдещето, в света  скоро ще царува Новият Световен Ред, а  ние ще усетим опустошителните последици от изменението на климата. И това не е всичко.

Проектът Монтаук   е серия от секретни американски правителствени експерименти, които са  извършени в Camp Hero, в близост до град Монтаук ( New York).

Целта на проекта  е да се създаде психологическо оръжие, както и да се изследват свойствата на свръхмощни електромагнитни полета за пътуване във времето, телепортация и създаване на ментални обекти. Билек казва, че  участвал във  Филаделфийския експеримент.

На 13 август 1943 г. той е бил на борда на есминеца  DE 173, който мистериозно изчезва този ден. Според Билек, той се събудил в болницата, в непосредствена близост до своя брат Дънкан Камерън, където прекарал шест седмици,  възстановявайки се  от радиационни поражения, получени по време на експеримента. Лекарите от бъдещето използвали за лечение  вибриращо и светлинно оборудване. По телевизията през цялото време се въртяли новини и образователни програми.

Там той забелязал, че заради глобалната промяна на климата на планетата имало голям брой географски промени, които започнали преди 2025 г. Бреговата линия и очертанията на  САЩ и Европа  поразително се различавали от това, което виждаме сега. Морското равнище се повишило, а от Флорида почти нищо не останало. Атланта (Джорджия), бил  почти на брега на океана. Мисисипи се превърнала във вътрешен воден път.  Големите езера се превърнали в едно голямо езеро. В САЩ инфраструктурата била разрушена. Нации  като „американци“ и „канадци“ вече не съществували. През 2137 г. действало някакво подобие на местно военно положение. Централно държавно управление не съществувало.

Магнитните полюси на Земята започнали  да се сменят, но вече били създадени изкуствени полюси, които предотвратявали бедствия и спирали смяната на магнитните полюси. Населението на света  било 300 милиона. Населението на САЩ около 50 млн. Билек твърди, че в периода 1954-2000 г. правителството на САЩ е работило с извънземни технологии. Проблемите започнали в периода между 2003-2005 година. Новият световен ред постепенно обхващал  цялата планета, но тези планове били прекъснати от война. В един момент  избухва война между Русия/Китай срещу САЩ/Европа. Много американски градове са били унищожени. Новият световен ред бил разрушен. Правителство в наше време има технология, която може за няколко дни да  намали нивото на радиация и да неутрализира ядрените отпадъци, но отказва да  прибегне до тях по политически причини. В бъдеще, тези технологии ще бъдат използвани, за да се елиминират  радиологичните последствия от III световна война. След това Билек също така необяснимо се озовава в 2749 г., където той останал в продължение на почти две години.

След това  се връща в 2013 г., когато  отново се срещнал с брат си Дънкан, а след това и двамата се върнали в 1983 година. През 2749 г. Билек видял плаващи градове. Тези градове били в състояние да се придвижват в океана. Управлението  осъществявала компютърна система с изкуствен интелект. Правителство изобщо нямало. Вместо това съществувала гигантска плаваща кристална структура, с която може да се общува телепатично. Структурата била напълно социалистическа. Всеки човек бил обезпечаван с базови необходими за живота му блага… 
 

/disclosebg.altervista.org

Коментари