Елитна дама от ескорта: Съпругът ми почина от рак. Сега пътешествам с любовници (СНИМКИ 18+)

Преди десет години финансовата консултантка Гуинет Лий загубила съпруга си Робърт, който починал от рак. Сега тя предлага елитни ескорт услуги, пътешества по целия свят и изобщо не съжалява за нищо.
След смъртта на съпруга си Гуинет Лий взела решение за себе си, което в обществото често считат за неморално. Тя се регистрирала на сайт за запознанства, създаден специално за женени мъже и омъжени жени.

До този момент Гуинет може да се похвали с контакти с повече от сто чужди съпрузи. 47-годишната жителка на Лондон твърди, че по този начин тя спасява разпадащите се бракове. Според вдовицата много от съпругите на партньорите й знаят какво се случва, но си затварят очите.

Наскоро тя публикува нова партида снимки, направени по време на романтичните пътувания. Благодарение на четиримата си ухажора – бижутер, борсов брокер, голям инвеститор и влиятелен служител – миналата година Гуинет посети Мексико, Бали, Лазурния бряг и Лас Вегас. Между летищата, тя свикнала да пътува само в първа класа, а в хотел с ниво на обслужване под пет звезди тя посетила за последен път, когато нейният съпруг бил още жив.

„Защо да плащам за почивка в чужбина, ако можете да поискате това от любовника си? През изминалата година съм прелетяла повече мили от Ричард Брансън“, споделя Гуинет.

„Един от любовниците ми ме помоли да разнообразя ваканцията му, която той прекарвал със съпругата си и децата си на остров Мартас-Винярд“, казва още Гуинет. – Аз се настаних на няколко километра от техния хотел и той избяга от семейството при мен за три дни, казвайки на жена си, че отива да лови риба.

А ето и част от описанията на ескорт дамата, за това което й се е случило през миналата годината:

1. Пътешествие на яхта по Френската Ривиера. „Това се случи през юни, когато един страхотно богат бижутер с клиентела в Милано, Париж и Лондон ме помоли да се присъединя към него в Лазурния бряг. Ние започнахме в Сен Тропе. Жена му вече не го задоволява в леглото, а  той е просто ненаситен: има приятелки във всяко пристанище! „.

2. Екскурзия до Лас Вегас. „Моят любовник успешно инвестира в технологични стартиращи фирми в Силиконовата долина. Той живее със съпругата си в Лондон, но прекарва много време на западния бряг на САЩ. Прекарах уикенд заедно с него във Вегас. Настанихме се в най-добрия хотел и не излязохме от казиното“.

3. В Бали с брокер. „Спонсорът на моя полет до Бали веднъж осъзна, че не иска да прекара остатъка от живота си като спи с една жена.“ Аз станах една от тези, с когото той въплъщаваше желанията си „.

4. Мексиканско пътешествие. „Това беше последното ми пътуване през 2017 г. и вероятно най-доброто. Настанихме се в Casa Malca, един от най-добрите хотели в света. Този служител долетя в Мексико след едно пътуване до Ню Йорк и ме взе с него. Той обича жена си , но тя вече не се интересува от секса. Именно в такива моменти излизам на сцената!“.