Апетитна ливанка предизвика фурор в порно индустрията и си навлече гнева на „Ислямска държава“ (СНИМКИ 18+)

Порнозвездата от ливански произход Миа Халифа разкри как се е променил животът й, след като терористите от „Ислямска държава“ й обявиха война заради снимките й с хиджаб. Миа пристига в САЩ със семейството си, когато е още малка. В порноиндустрията се оказва напълно случайно. Благодарение на източната си външност се оказва много търсена.

Кариерата на младото момиче започва да върви нагоре и тя може да се похвали с цяла армия от почитатели.

Но със славата идват и проблемите.

Миа разказва, че образът на момичето с хиджаб, което прави секс, не е измислен от нея, а от продуцентите. Тогава била на 21 години и не можела да отказва.

„Като малка имах много комплекси, бях с наднормено тегло. По-късно обаче се почувствах уверена. Разбира се, сега съжалявам, че тогава не можех да казвам „не” на това, което ми предлагат”, признава Миа Халифа.

След като филмът й става публично достояние, започнали заплахите от страна на терористите от „Ислямска държава”. Първоначално в мрежата се появи снимка, на която на Миа й режат главата.  След това терористите удариха профила й в Инстаграм и започнаха да публикуват от нейно име постове, които пропагандират ценностите на „Ислямска държава”. Заплахите на джихадистите първоначално изплашили момичето, но след това я направили по-силна.

„Не съм мечтала за това. Не искам да ме асоциират с порноактриса и се старая да избегна подобни сравнения”, казва още тя.