Мутра смля от бой дъщерята на бивш треньор на Литекс! Вижте видео!

С кротце, с благо и с много кьотек хулиган с тъмно минало разкара от брачното ложе суперяката си жена и известна сръбска поп певица Наташа Беклавац. Бабаитът Лука Лазукич смила от бой 37-годишната блондинка, която само преди месец и половина му роди дъщеря.

„Удряше ме навсякъде. Даже и по раната от цезаровото сечение.

Бе пиян на кирка. Влачеше ме за косата като парцал. Искаше да му дам пари“, със сълзи на очите казва на ченгетата в спешното дъщерята на известния югославски футболист и бивш треньор на Литекс – Ловеч, Драголюб Беклавац. 

„Биеше ме с ръце и крака. По едно време започна и да ме души. Не искам никога повече да го видя“, реди русата фурия с два неуспешни брака зад гърба си. 

Наташа Беклавац е сред най-популярните поп певици в Сърбия. Мъжът с връзки в сръбския ъндърграунд се прибира рано сутринта и събужда Наташа, за да вземе кеш от нея. В бурните часове преди това е профукал на комар сериозна сума, която трябва до обяд да плати. Богатата и известна майка на детето му отказва с груби думи, пише Спортал.бг. Лука полудява и я пребива зверски. Още същия ден Наташа подава документи за развод. Женят се през септември 2017 г. в испанския курорт Ибиса.
 

Коментари