МЪЖКА ПОСТЪПКА! Полицай спечели сърцата на цяла България с това, което направи! Ето снимки!

Жест на полицай въодушеви потребители на социалната мрежа. Служителят смени гума на автомобил на две момичета, закъсали на пътя Кюстендил – Дупница.

Момичета пътували по работа, когато гумата на колата им се спукала.

Надя и Мария се заловили сами да сменят гумата, но не успели.

Дълго време никой не спрял да им помогне. До момента, в който видели полицейска кола. Кварталният полицай от Бобов дол Ивайло Рангелов се озовал случайно на мястото. „Момчето слезе от патрула, аз изтичах до него и му обясних, нали че сме в беда. Той с една широка усмивка каза „Добре, само ми кажете,че имате крик и гума и всичко ще се оправи”, разказва Надя пред Нова телевизия. „Това според мене е човешко задължение, това няма никакво значение,че съм полицейски служител.

Всеки е длъжен, когато има възможност да прави някаква добрина. Аз смених гумата може би за 4-5 мин”, заяви Ивайло Рангелов от районното полицейско управление в Бобов дол. Тези минути обаче се оказали достатъчни да впечатлят двете дами. „Постнахме това за да изразим благодарност към него лично”, обяснява Мария и смята, че мнението на мнозина към полицаите е неоснователно. Самият Ивайло не се чувства герой.

„Притесняваме ме това, че много хора обръщат внимание и го имат за геройство, а не трябва да е така”, заяви той.

Коментари