Шок: Бялата собственичка на най-големия европейски бюст вече е черна африканка с кенийско име (СНИМКИ/ВИДЕО)

Бивша германска стюардеса, родена с бяла кожа и руса коса, преминала през „терапия“, включваща церия от инжекции, за да стана чернокожа. Сега тя се самоопределя като „африканска жена“, заселила се е в Кения и е приела ново име, традиционно за местното племе суахили, съобщава „Мирър“.
 
Преди време Мартина Биг похарчи около 70 000 долара за чудовищно увеличаване на бюста. Смята се, че това е най-големият бюст в Европа.


 
Явно тази трансформация не ѝ е била достатъчно, след като германката решила да смени и етническата си принадлежност. Тя се зарекла да стане „още по-тъмна и по-тъмна, за да видя къде е границата“.
 

Благодарение на нова медицинска процедура в САЩ, бившата стюардеса потъмнила цвета на кожата си до неузнаваемост. След това решила да замине за Кения.
 
„Един от приятелите ми в Кения казал  на техния пастор за моята трансформация в черна жена и му казал колко много искам да стана истинска африканка“, споделя тя. Пасторът я поканил в църквата си в град Ниери, където тя била кръстена с името Малайка Кубва, което на местния език означава „голям ангел“.
 
„Толкова съм горда да бъда истинска африканка“, казва Мартина и добавя, че била много популярна в Кения и хората постоянно я спирали на улицата, за да си правят селфита с нея.
 
Тя твърди, че с времето чертите на лицето ѝ стават все по-африкански. Дори косата ѝ се променила и била почти същата като на жените в местните фризьорски салони.