ФУРОР! Няма да повярвате коя е новата сериозна приятелка на Брад Пит! Не, не е филмова звезда, ето снимки! Ходи със самата

Брад Пит излиза с красивата архитектка Нери Оксман от шест месеца, твърдят булевардните издания в САЩ.

Връзката на холивудската звезда с професорката датира от миналата есен, като според информациите двамата са работили заедно по архитектурен проект.

 

54-годишният актьор отдавна е известен със страстта си към архитектурата и дизайна. Той дори има собствена линия мебели.

Колкото до 42-годишната Нери – за нея се знае, че е американка с израелски корени и е уважавана университетска преподавателка.

Колега на Оксман я описва пред списание People като „великолепна“ и дори „гений“.

„Брад и Нери веднага бяха привлечени един от друг, защото споделят една и съща страст към архитектурата, дизайна и изкуството. Професионалното им приятелство бързо прерасна в нещо повече. Брад иска да прекарва повече време с Нери, защото тя е завладяваща“, допълни той, цитиран от tialoto.bg.

Талантливата брюнетка е и художник, като нейни произведения са включени в колекции в различни музеи в Париж, Виена и Бостън. Нери има един брак зад гърба си с аржентинския композитор Освалдо Голиджов.