Ето го най-мразения милионер! Всички му завиждат, че спи с 30 секси момичета с разрешението на жена му (СНИМКИ 18+)

На австралийския милионер Травърс Бейнън може да завиди всеки мъж, но не заради луксозния му начин на живот и десетина момичета с модерен външен вид всеки ден, а от факта, че съпругата му не му пили и е съгласна с това, предаде „Дейли Мейл“.

 

Фото: DailyMail

Тютюневият магнат и плейбой е наричан новия Хю Хефнър. Милионерът живее в луксозно имение със съпругата му Тайша и дузина други красавици с модерен външен вид.

 

Фото: DailyMail

Фото: DailyMail

 

Въпреки семейното му положение и ежедневните му полови актове с различни жени, 27-годишната съпруга на милионера подкрепя хобитата му и дори участва в тях.

 

Фото: DailyMail

 

Фото: DailyMail

„Ние сме много щастливи в брака. Тя харесва моите хобита и сама по себе си участва в тях. Преди това ме ревнуваше заради жените, но после се справи с емоциите си. Всичко, което се случва, само укрепва брака ни“, споделя Травърс.

 

Жене Трэверса 29 лет

Съпругата му знае какво място заема в живота на любимия си съпруг. В допълнение, жената твърди, че с Травърс прекарват достатъчно време сами.

 

 

Фото: DailyMail

 

Фото: instagram.com/traversbeynonofficial

 

Изглежда, че повечето хора могат само да мечтаят за живота на тютюневия магнат, но дори и в този живот има минуси.
 

Фото: instagram.com/traversbeynonofficial

„В леглото ми има средно по четири момичета. Да правиш секс с една е едно, но с четири – не е лесно. Много често не спя достатъчно“, споделя Травърс.

 

Фото: instagram.com/traversbeynonofficial

 

Фото: instagram.com/traversbeynonofficial

 

През уикенда десетки жени идват в имението на тютюневия магнат, за да се отдадат на любовни ласки с милионера и да прекарат една незабравима и забавна нощ. Според Бейнън това е любимият период на съпругата му.

 

Фото: DailyMail
На пръв поглед изглежда, че Тайша се е уредила добре в живота: тя се жени за красив мъж, живее в лукс, има деца – но семейството й не одобрява милионера и сега роднините й не комуникират с нея поради неморалния начин на живот на двойката.

 

Фото: instagram.com/traversbeynonofficial

„Родителите ми говореха лошо за Травърс. Сега се радвам, че не общувам с тях и че децата ми нямат нищо общо с тях. Избрах Травърс и това беше правилното решение. С него искам да прекарам остатъка от живота си и да имам още деца“, добавя тя.

 

Когда муж провожает очередную партию девушек за порог их роскошного особняка — он превращается в примерного семьянина и любящего отца

Когато съпругът види напускащата партида момичета на прага на луксозното си имение, той се превръща в примерен семеен мъж и любящ баща.

Коментари