Известна по*нозвезда заведе дело за $5 млн. защото я изнасилили на снимачната площадка (СНИМКИ)

Канадската порноактриса с украински корени Ники Бенц (истинско име – Алла Мончак) съди студиото „Бразърс“ (Brazzers). Тя твърди, че е станала жертва на насилие по време на снимките на филм. Тя също така е завела дело срещу режисьора Тони Т. и актьора Рамон Номар, който се снимал заедно с нея, , съобщава „Дейли Мейл“
Според думите на Бенц, по време на снимките, тя е била удряна силно по лицето и гърдите до кръв.

 Също така, актрисата заявява, че в устата й насилствено е била изсипвана вода, причинявайки нейното задушаване. В същото време първоначално в сценария е нямало сцени с насилие.

Освен това Ники Бенц обвинява режисьора в това, че я е принудил да даде интервю, където заявява, че ще продължи да се снима в негови филми. По думите на актрисата, Тони Т я заплашвал, че в противен случай ще остане без заплата.

Филмът е сниман през 2016 година. Ники Бенц разказа в Twitter, че е помолила да бъдат спрени снимките, но никой не е направил нищо.


Тони Т.

От студиото „Бразърс“ са предположили, че е възможно да са се случили нарушенията на снимачната площадка и са преустановили сътрудничеството с режисьора и са отказали да закупят филма.

Рамон Номар