Крис се влюби до уши. Ожени се за страшна красавица и му се случи нещо ужасно. Тя го

Банкрутирал британец твърди, че причината за финансовия му крах е неговата съпруга, която той довел в Англия от Индонезия. По думите на Кристофър Форт, 38-годишната му съпруга е загубила 3,5 милиона паунда (4,9 милиона в долари) в хазарт. Отначало тя непрекъснато го молила за пари, а след това му казала, че се нуждае от 5 млн. паунда, за да получи виза, но тя нямала достатъчно, съобщава „Сън“.

Джулиана Посмен молила за пари и родителите на съпруга си, съобщава Блиц.

В крайна сметка тя се сдобила с 169 000 паунда. Но това не било всичко, тя взела на заем 2.5 млн. паунда от двама бизнесмени, които скоро започнали да си ги искат обратно. В резултат на това на Кристофър му се наложило да продаде семейния си дом и сега живее със свои роднини в Брайтън, без пукната пара. Двойката се запознала през 2010 г., когато работели в ИТ компания в Съри. Джулиана разказвала, че е направила състояние на фондовата борса.

По това време тя не проронвала и дума за хазарта. Четири години по-късно те си направили скъпа и стилна сватба. След медения месец Кристофър започва да работи като учител по английски в Брайтън, а Джулиана получавала 90 000 паунда годишно в кредитна и правна кантора. Но след известно време тя започна да моли съпруга си за пари уж за получаването на виза. „Гледайки назад, разбирам, че е абсурдно. Аз съм британец, тя бе моя съпруга и бихме могли да получим легално нейната виза. Но не разбирах това, защото бях влюбен. Ако започнех да задавам някакви въпроси, тя щеше да се разстрои“, споделя Кристофър Форт. Двойката се е развела през миналата година и съдът постановил Джулиана да върне всички пари, взети назаем.