Това ще ви отвори очите: Разкритията на мъж, който живее с две жени

Да заживееш заедно с партньора си е голяма стъпка във всяка връзка. Вече няма как да се скриеш от досадните му навици и това наистина е тест дали връзката ви ще изкара дълго време. Музикантът Крейг Шейпс, обаче, се преместил да живее при цели две жени, и новата ситуация много му допаднала, съобщава „Мирър“.
Крейг заживял заедно с приятелката си Били и нейната най-добра приятелка Сара в Кент, Великобритания, преди година.

За тези месеци той научил няколко сериозни урока за това какво е да съжителстваш с жена.
 
В Туитър той щедро споделя наученото за информация на мъжете, които не подозират доста подробности от женското ежедневие. Постовете му са излкючително забавни.
 
„Миналата година се преместих да живея с приятелката си и най-добрата ѝ приятелка. И двете са момичета. Някои от глупостите, които видях, наистина ми отвроиха очите, приятел“, разказва той в социалната мрежа.
 
„1. Показват си една на друга ВСИЧКИ съобщения, които получават от всекиго. Никой не е в безопасност. На момичетата не им трябват скрийншотове, приятел, те имат фотографска скрийншот памет.
 
2. Противно на популярното вярване, момичетата наистина акат. И не ги е страх да говорят за това. „Трябва да се изакам“ е вероятно най-използваната фраза в тази къща.
 
3. Щипки за коса. О мили боже, щипките за коса. Стъпвам на тях, сядам на тях, събуждам се с тях, закачени на кожата ми, приятел, мога да си взимам ши*ана вана в тези, които намирам, всяка седмица“.
 
4. Процесът на приготвяне за излизане вечер не е само „миене, обличане, излизане“. Не. Има срещи, дефилета, безкрайни комплименти и понякога работа за двама мъже, защото някои дрехи имат ципове на гърба, които е буквално невъзможно едно момиче да ги достигне.
 
5. Свещи. Имаме ТОЛКОВА МНОГО свещи. Свещи, които миришат на наистина странни неща като „ревен и яйчен крем“. Дори не знам как в действителност мирише на ревен и яйчен крем.
 
6. „Кардашиян“. „Ибиса Уикенд“. РуПол. „Бивш на плажа“. „Любовен остров“. „Джорди Шор“ (риалити програми). Човек, знам всичко за всички тези хора, които никога не съм срещал. Има толкова много епизоди на всички тях. И най-лошото е, че наистина поддадох и и си паднах по „Любовен остров“.
 
7. Ако веждите ми не са извити, буквално не ми говорят докато някое от момичетата не ги оскубе. Откачено е. Момичетата обичат да скубят веждите на другите. Нямам идея защо.
 
8. Момичетата говорят безкрайно за диети и „бикини тяло“, но повярвай ми като ти казвам, че „ден за глезотии“ е всеки път, когато се чувстват тъжни за нещо. Лош ден? Чаша вино. Понеделник? Шоколад. Гаджето ти казва, че не можете да си вземете куче? Пица.
 
9. Знам, че изразът гласи „момичетата разбират всичко“, но ако е вярно, то е само, защото момичетата са на друго ниво в преследването в Инстаграм. Сериозно, споменавам само първо име и след 5 минути в Инстаграм те знаят името на кучето на човека, номера на обувките му и номера на осигуровката му.
 
10. Халати. Ако нямаш халат, изпускаш, приятел. В някои дни, когато сме с махмурлук, буквално си седим по халат цял ден. Момичетата отиват до супера по халати и на никого не му пука.
 
11. Понякога седя на дивана и просто ги наблюдавам тези двете, понякога те просто поглеждат и започват да танцуват или нещо такова. Наистина нямам идея какво става, дори няма нужда да има музика.“