СУПЕР СЪВЕТИ! Как да се превърнете в идеалния мъж само за два месеца

Вижте сега. Жената е просто устроено същество. Не че е проста, не! Просто устроена. Като автомобил.

 Ако знаеш кои ръчки да бутнеш и кои педали да натиснеш, автомобилчето, т.е женичката ще се движи безпроблемно по пътя на съвместния ви живот.

Ако обаче сипваш кофти бензин, караш като каруцар и я буташ в дупките по пътя, няма как да возенето да е леко и меко. Колежките-жени може и да ми се сърдят, но ей сега ще ви опиша съвсем подробно как можете да станете идеален мъж.

Само добавяте в графика със задачите няколко допълнителни неща и ще видите как за 3 месеца всичко ще си дойде на местата, ако нещо в брака ви е закуцало.

График на идеалния мъж:

Сутрин: Прегръдка и целувка за „добро утро“. Без значение колко ти е крив света, колко си препил (идеалния мъж впрочем не прекалява с пиенето), колко важна среща имаш.

Отваряш очите, намираш я къде е из къщата и я прегръщаш и целуваш. Всяка сутрин.

Следобед, на всеки два дни: SMS „Само да видя как си, обичам те“

Веднъж седмично вечер: „Недей да готвиш, почини си, ще отидем на ресторант/ще поръчаме храна“

В събота сутринта, когато тя е хванала кофата и парцала: „С какво да ти помогна“

В събота следобед: „Аз ще изведа децата, ти си почини“

Веднъж месечно: Подаряваш цветя без повод

Веднъж на два месеца: „Искаш ли да отидем някъде само двамата?“. Ако не ви се занимава с резервации, й кажете, че тя има по-добър вкус и ще се справи по-добре със запазването на уикенда.

Ако нямате възможност, е достатъчно от време на време да й казвате „Така ми се иска да отидем някъде само двамата“. Веднъж на два месеца: „Момчетата ми се обадиха за бира, но предпочитам да остана с теб вкъщи и да гледаме филм“.

Някоя вечер, когато тя си е облякла най-бабешката пижама, сгушила се е в леглото максимално далече от вас и по всичко си личи, че не й се прави секс точно сега: „Искам само да се гушкаме“ (и само се гушкате, разбира се). Допълнителни качества на идеалния мъж (едно от тези): готвене, танцуване, грижа за бездомни животни, доброволчески труд, грижа за чужди деца или възрастни хора, поезия.

Коментари