ТОТАЛЕН ИЗВРАТЕНЯК! КЛИНТЪН ИМА 5 ДЕЦА ОТ ЧЕТИРИКРАКА ЖЕНА С ДВЕ ВАГИНИ! ШОК СНИМКИ!

Жозeфина Корбин е актриса, но не е известна с това

Жозeфина Корбин е пътуваща циркова актриса. Прославят я не цирковите номера, а това, че има двоен таз, четири крака и две полови системи. Корбин се ражда през 1868 г. в САЩ и родителите й дълго време я пазят от хорските очи, но когато започва работа и тръгва да обикаля Америка с цирка, четирикраката Жозефина става огромен хит.

Конкурентните трупи започват да представят на публиката фалшиви жени с по четири крака.

Вътрешните крака на Корбин са прекалено слаби и не могат да изпълняват функцията си. Не така стоят нещата с яйчниците и влагалищата – и двата комплекта работят като по часовник и резултатът не закъснява.На 19-годишна възраст сензационната Жозeфина се омъжва щастливо за Клинтън Бикнел и му ражда 5 деца. При това износва 3 от тях в лявата си утроба, а другите 2 в дясната.

Според медицински списания от края на 19-и век и петимата отроци идват на бял свят по естествен път, а мускулите на двете в*гини се разширяват и свиват безпроблемно. Тогавашните лекари й поставят най-невероятни диагнози, включително, че е кръстоска между човек и чудовище. Жозефина доживява до 60-годишна възраст и се радва дори на внуци.

Коментари