Сензация! Личният лекар на Ванга разкри за първи път последните ѝ пророчества (ВИДЕО)

Какво се е случвало с Ванга в последните дни от живота й? Какви пророчества е продиктувала преди смъртта си? Как е виждала бъдещето на Русия най-великата ясновидка на света? Личният лекар на Ванга, който става и неин последен свидетел, за първи път обнародва това, което завещава великата пророчица, съобщава НТВ.

Резултатите от президентските избори, по всичко личи, отправиха в нокаут заверата със Скрипал. Първи се съвзеха английските журналисти. Едва излезли от ступора, те потънаха в мистика.

Вестник Дейли мейл съобщава: „Победата на изборите от Путин са били предсказани от Ванга! Още преди 40 години пророчицата предрекла на Путин да стане властелин на света.“

Прихващайки темата, таблоидът Дейли Стар пришива с бели конци отравянето на Скрипал към пророчеството на Ванга за това, че никой няма да може да спре Русия. Как да не си спомним какво е предсказвала Ванга на самите англичани, отбелязва НТВ.  

Но ето какво казва лекарят на Ванга Иван Петров – ще дойде Володя и всичко ще се промени. Свидетелствата му вижте във видеото: