След тази снимка ѝ казаха, че е дебелана и не заслужава такъв мъж, а ето какво отговори тя

Тя е феминистка и категорично жена, която се бори за приемането на жените с всякакви размери, тя е фотограф и блогър. Тъй като има невероятно красив съпруг,  получи критика в социалните мрежи, че някоя като нея не заслужава такъв красив мъж.

Джена Кътчър и съпругът й Дрю, са в Хавай и снимките, които споделят по време на пътуването си, създават истински хаос и смесени чувства и в двата случая. 

Те са доста изненадани от коментарите, но не позволяват те да им развалят настроението и да си почиват.

 Нейният съпруг е спортист и е с изваяно тяло, а тя е пухкава жена с извивки, така че нейните последователи питат, как е успяла да спечели толкова красив мъж, а някои от тях й писали, че не го заслужава.

„Заради несигурността си, и аз самата се чудех, как съм успяла с такова тяло да „уловя“ пич с перфектни коремни мускули. Защо аз да го имам? Чувствах се малко зле и мислех, че не го заслужавам“, пише Джена, която много често се представя като една несъвършена жена.

Дрю обаче очевидно не споделя мнението ѝ и те имат един щастлив брак. Тоест съпругът й казва, че е перфектна за него и че няма значение как изглежда някой, когато се привличат душите. Джена дълго време се бори с излишните килограми, досега е имала два спонтанни аборта, но казва, че най-накрая е се приела такава, каквато е и че постоянно работи върху себе си.

„Този мъж е приел всяка част от мен, всяка заобленост през последните десет години, всеки ден ми напомня, че съм красива, въпреки че моето мнение не се припокрива с неговото, казва Джена.

– Аз съм много повече от моето тяло, така както и той, но и вие също- заключва Джена.

След като Джена отговаря на всички, които я осъждат, тя получава 44 000 „харесвания“ и стотици жени я подкрепят и я насърчават да бъде истинска жена.